HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağca'nın kardeşi avukat Özhan'ı azletti

Mehmet Ali Ağca'nın kardeşi Adnan Ağca, avukat Hacı Ali Özhan'ı ''kardeşinin can güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü'' ileri sürerek azlettiğini bildirdi.

ANKARA (A.A) - Gazeteci yazar Abdi İpekçi cinayeti ile iki ayrı gasp suçundan hüküm giyen Mehmet Ali Ağca'nın kardeşi Adnan Ağca, avukat Hacı Ali Özhan'ı ''kardeşinin can güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü'' ileri sürerek azlettiğini bildirdi.

Mehmet Ali Ağca'nın avukatı olduğunu belirten Özhan, Ankara Ceza ve İnfaz Kurumları Kompleksi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Malatya Askerlik Şubesi'nden en yakın askerlik şubesine gitmesi yönünde kendilerine bir yazı geldiğini anımsatan Özhan, kendisinin geçtiğimiz cuma günü Milli Savunma Bakanlığına, askerlik şubesine ve cezaevi yönetimine itiraz dilekçelerini sunduğunu kaydetti.

Özhan, perşembe günü Ağca'ya mavi renkli bir kazak getirdiğini, ancak cezaevi yönetiminin ''mahkumlara mavi renkli bir giysi getirilemeyeceğini'' belirterek almadığını, bugün bir mavi kazak getirdiğini gazetecilere gösterdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler