HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak parti'den yılın annesine hediye

AK Parti Zonguldak Kadın Kolları yönetimi, Yılın Annesi seçtikleri Feride Cibo'yu ziyaret ederek, hediye verdi.

AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz ve yönetimi, Yılın Annesi seçtikleri Feride Cibo'yu (38) ziyaret ederek, çiçek ve hediye takdim etti. Kozlu beldesi Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan ve 10 yıl önce eşi Kadir Cibo'yu kaybetti. 4 kızıyla yalnız yaşamaya başlayan Feride Cibo, 4 çocuğunu da kendi imkanlarıyla okutmaya çalıştı. Bir kızı mezun olan, iki kızı üniversite ve bir kızı da ilköğretimde okuyan Feride Cibo, emekli aylığından başka hiçbir geliri olmadığını belirterek, çocuklarına hem annelik hem babalık yaptığını söyledi. Bir kızının İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İngilizce okuduğunu, diğer kızının da Edirne'de Almanca okuduğunu belirten Feride Cibo, kendisini Yılın Annesi seçen AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Feride Cibo, “Çok mutluyum, beni Yılın Annesi seçtikleri için başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum. Eşimi 10 yıl önce kaybettim. O günden beri çocuklarımı okutmaya çalışıyorum. Emekli aylığımdan başka gelirimiz yok. İki kızım üniversitede okuyor. Devletimiz burs bağladı. Bir kızımda ilköğretimde okuyor” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz da, Yılın Annesi seçtikleri Feride Cibo'yu gösterdiği başarı ve mücadeleden dolayı kutladı. Yılmaz, “Her yıl geleneksel olarak Yılın Annesi'ni seçiyoruz. Bu yılda Feride Hanımı seçtik. Kendisi eşini kaybettikten sonra tek başına çocuklarını yetiştirmeye çalışmış ve bunda da çok başarılı olmuş. 4 çocuğunu okutmuş, büyütmüş, bu yüzden kendisini ne kadar tebrik etsek azdır” dedi.

Yılmaz ve yönetimi Yılın Annesi olan Feride Cibo'ya çicek ve hediye verirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu da okudular. Feride Cibo mektubun okunması sırasında duygulu anlar yaşadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler