HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara'yı ikiye bölen kış tatbikatı

Sarıkamış'taki "2010 Kış Tatbikatı" Ankara'yı ikiye böldü. Tatbikatla ilgili o can alıcı soruya Bakanın cevabı ise ilginç!

Ankara'yı ikiye bölen kış tatbikatı

“2010 Kış Tatbikatı” hazırlıkları tamamlandı. Ancak bu yıl bir gelenek bozuldu. İki yılda bir düzenlenen tatbikata bu yıl Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Savunma Bakanı katılmayacak.

Star TV’den Murat Çelik’e konuşan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, “Tatbikata neden katılmıyorsunuz” sorusuna, “Gereği bu şekildeydi, böyle yapıldı” cevabını verdi.Gönül, tatbikat tarihlerinde başka bir programı olmadığını ifade ederken tatbikata katılmama gerekçesini kamuoyuna açıklamak gibi bir zorunluluğu olmadığını da söyledi.

Murat Çelik sordu: “Sayın Bakan bu tatbikatı Ergenekon şüphelisi Org. Saldıray Berk yönettiği için mi katılmıyorsunuz”Gönül bu kritik soruya yine “Herkes yorumunu özgürce yapmakta serbest. Gereği bu şekildeydi, böyle yapıldı” cevabını verdi.

Vecdi Gönül, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın tatbikata neden katılmadıkları sorusunu ise “Bu soruyu kendilerine sorun” diye cevapladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler