HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayrak-flama nöbeti

Başhekim önde basın toplantısı yaptı, arkada ise iki kişi toplantı boyunca bayrak ve flamalar düşmesin diye nöbet tuttu.

Bayrak-flama nöbeti

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tamamlanan acil servisinin tanıtım toplantısında bant bulunamayınca Türk bayrağı ile hastaneyi temsil eden bayrağın görevliler tarafından pano arkasında tutulması, ilginç bir görüntü oluşturdu.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin tanıtım toplantısı, hastanenin konferans salonunda gerçekleştirildi. Hazırlıklar sırasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Arınç toplantının gerçekleştirileceği yeri denetlendi ve bayrakların eksik olduğu söyledi. Türk bayrağı ile hastaneyi temsil eden bayrağı yapıştırmak için bant bulunamadı. Çözüm olarak da iki kişi paravanın arkasında bayrakları tutmakla görevlendirildi. Yaşanan ilginç durum gazeteciler tarafından

görüntülenirken, görevli kişiler toplantı bitimine kadar bayrakları oynatmadan tuttu.

Burada konuşan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Arınç, daha önce bir hayırsever tarafından yaptırılması planlanan servisin maliyetinin yüksek olduğunu, bu nedenle döner sermaye ile maliyetinin karşılandığını bildirdi. Acil servisin Kayseri'nin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğini söyleyen Arınç, "İnşaat yüzde 90 oranında tamamlandı. Şu anda sadece içindeki cihazların yerleştirilmesi işi kaldı. Sağlık Bakanlığı'nın bize taahhüt ettiği cihazlar geldikten sonra acil

servisimiz nisan ayına doğru hizmete girebilir" diye konuştu.

Başhekim Hüseyin Arınç, acil servis için 130 hemşireye ihtiyaç olduğunu ve bunun için gerekli başvuruları yaptıklarını bildirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler