HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Kime çıktığını tahmin ediyorum"

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 30 milyon TL'lik büyük ikramiyenin çıktığı ''3326924'' numaralı çeyrek biletten biri Bayrampaşa'daki bayiden satıldı.

"Kime çıktığını tahmin ediyorum"

İSTANBUL (A.A) - Büyük ikramiyenin paylaşıldığı çeyrek bileti satan Bayrampaşa'daki Milli Piyango Bayi Mürsel Boylu, ilçede 15 yıldır kırtasiyecilik yaptığını, 12 yıldır Sayısal Loto, 3 yıldır da Milli Piyango sattığını söyledi.

[**

**](https://www.mynet.com/ikinci-kez-buyuk-ikramiye-vuran-bileti-satti-110100487981)

[**

**](https://www.mynet.com/30-milyon-tl-sahibini-buldu-110100487923)

[**

**](https://www.mynet.com/milli-piyango-yilbasi-cekilisi-tam-listesi-110100487936)

Milli Piyango biletlerini sadece yılbaşından yılbaşına sattığını belirten Boylu, büyük ikramiyenin kendi bayisinden satılan bilete çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Boylu, ''İnşallah hayırlı bir yere gitmiştir. Hayırlısıyla parayı kullanmayı becerir. Hiç olmadı fakir fukaraya da faydası olur'' dedi.

''Kendim için de bilet aldım, ancak bir üst serisini almışım. Bir alt serisi de arkadaşımıza çıkmış'' diyen Boylu, şunları kaydetti:

''29 Kasım 2009 tarihinde biletleri aldım. Toplam 700 adet satış yaptım. Hepsi çeyrek biletti. Burada bilet az satıldığı için çok fazla almama gerek yoktu. Normal satışımızı yaptık. Bugün henüz biletini alıp gelen olmadı. Benim bayimden daha önce böyle büyük bir ikramiye çıkmamıştı. Yalnız 10 Numara oyununda, 92 bin TL çıkmıştı. Bayi olarak, şanslı arkadaşlarımızı bekliyoruz. Kime çıktığını tahmin ediyorum. Bana bir de ev sözü vardı. İnşallah yerine getirir. 3-4 tane bilet almıştı. Serinin içinden seçerek aldı. 7,5 milyon TL'yi zaten fazla yiyemeyeceğine göre bize de yardım etmesini, sözünü yerine getirmesini bekleriz.''

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler