HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CNET Türkiye açıldı

CNET Türkiye açıldı

CNET Türkiye'de Mynet işbirliği ile www.cnetturkiye.com adresinde yayına başlıyor. www.CNETTurkiye.com Teknoloji ve tüketici elektroniği hakkında bilginin lider kaynağı insanların kendi yaşamları ile örtüşen ürünleri bulmalarına ve satın almaya karar vermelerine yardımcı olacak.

www.CNETTurkiye.com sitesine ulaşmak için tıklayın

Türkiye'nin lider internet portali Mynet, insanların teknoloji ve tüketici elektroniğindeki son gelişmeleri keşfetmek için başvurduğu adres olan CNET'in Türkiye'deki yayın hakkını aldı. 9 ülkede yayında olan ve 60 milyondan daha fazla kişiye ulaşan CNET Networks içinde yer alan www.CNETTurkiye.com, ödüllü haberler, laboratuvar testli ürün yorumları, güvenli yazılım indirme imkanı ve kullanıcı tarafından üretilen içeriğin güçlü birleşimi ile insanlara bilgi ve ilham kaynağı olarak dijitalleşmiş hayatta başarılı bir yaşam sunuyor.

Bugün açılan www.CNETTurkiye.com, Amerika'dan alınan orijinal içerik, www.CNETTurkiye.com ekibi tarafından yerel ihtiyaç ve seçenekler göz önünde bulundurularak düzenleniyor. Ayrıca, dünya çapındaki teknolojik gelişmelere değinen www.CNETTurkiye.com, Türkiye'deki teknoloji müşterilerine de değerli bir kaynak oluşturmayı hedefliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler