HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çölaşan'dan ilginç benzetme

Emin Çölaşan, Başbakan Erdoğan'ın Gediktepe'deki bir mevzide çömelmiş halde çeklilen fotoğrafıyla ilgili öyle bir benzetme yaptı ki...

Çölaşan'dan ilginç benzetme

Başbakan Erdoğan'ın Gediktepe'de bir mevzide çekilen ve çok tartışılan çömelmiş fotoğrafına en ilginç yorum iktidarın dişli muhaliflerinden gazeteci - yazar Emin Çölaşan'dan geldi. Çölaşan, Sözcü Gazetesi'ndeki yazısında "Ben bu fotoğrafı ilk gördüğümde 'acaba tuvalet gereksinizmini gidermek için mi çömelmiş' diye düşündüm" dedi.

İşte Çölaşan'ın yazısından olay yaratacak o satırlar:

"Ben bu fotoğrafı ilk gördüğümde, 'Acaba tuvalet gereksinmesini gidermek için mi çömelmiş' diye düşünmüştüm. Çömelen devlet değil, Tayyip'di (...) Bu, belgelenen ilk çömelmesi değil. Daha önce de Afganistanlı Gulbeddin Hikmetyar isimli bir şeyh efendinin ayakucunda çömelmiş, ellerini öpmüş, ona saygılarını ve bağlılığını sunmuştu.

Kimdi bu Gulbeddin? İki İslamcı terör örgütü olan HizbuUah ve El Kaide kurulmadan önce onlann akıl hocalığını yapan, onlara yol açan, din adamı kılıklı bir terörist! (....) Gulbeddin'in önünde saygıdan, Irak sınırında korkudan çömelen bu şahıs, şimdi Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetiyor! Allah Türk milletine sabır versin. "

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler