HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dündar'a da "seks kaseti" vermek istemişler

Baykal'ı istifaya sürükleyen "kaset iddiası"na bir iddia Dündar'dan geldi.

Dündar'a da "seks kaseti" vermek istemişler

Baykal'ı istifaya sürükleyen "kaset olayı"ndan sonra bir iddia da Uğur Dündar'dan geldi. Uğur Dündar AK Partili bir milletvekili ile ilgili görüntüleri izlemeye bile gerek görmeden geri çevirdiğini açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena'da Uğur Dündar'a konuştu. Uğur Dündar, Arena programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP'nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti olarak yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.

HÜKÜMET BU KASETİN PEŞİNE DÜŞMELİ

Kılıçdaroğlu, Baykal'a ait olduğu iddia edilen kasetle ilgili de komplo iddialarını tekrarladı ve hükümetin iddiaları aydınlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu, ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi.

DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI

Programda Uğur Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi.

Uğur Dündar, Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin ardından, "Madem siz söylediniz biz de açıklayalım. Bize de böyle bir konu intikal etti. AKP'li bir milletvekilinin Rus hayat kadınları ile alemlerinin görüntüsü. Bizi aradılar ve kaseti vermek istediklerini belirttiler. Bu bir komplo da değil ayrıca. O kişinin iş ilişkisinde olduğu ve daha sonra vaatlerini yerine getirmediği kişi tarafından çekilmiş görüntüleri ancak biz izlemeye dahi gerek görmedik ve geri çevirdik" dedi.

Dündar, "Oysa biz özel hayatlara duyduğumuz saygı nedeniyle meşhur İSKİ skandalı haberini bile atlamış bir ekibiz. İSKİ skandalı haberi Nurdan Erbuğ tarafından bize iletildiğinde telefona çıkan arkadaşımız ''Uğur Bey'in bize kesin talimatı var, biz özel hayat konularıyla asla ilgilenmeyiz'' deyip telefonu yüzüne kapatmış, Nurdan Erbuğ da haberi merhum Yıldırım Çavlı'ya vererek onun yılın gazetecilik ödüllerini kazanmasını sağlamıştı. Özetle elimizde kaset maset yok.'' diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler