HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ormanda baskın' haberini yalanladı

Erzurum Valisi Sami Bulut,''Şahsımla ilgili haberlerde yer alan konu, dedikodudan öteye gitmeyen, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan çirkin bir iftiradır'' dedi.

'Ormanda baskın' haberini yalanladı

Erzurum Valisi Bulut'un ormanlık alanda bir araçta İl Genel Meclisi üyesi bir kadınla uygunsuz halde yakalanıp karakolluk olduğu öne sürüldü.

Polislerin karakola götürmek istediği Vali, her ne kadar 'Ben Valiyim' dese de inandıramadı. Bu gelişmelerin ardından Erzurum Valisi Sami Bulut merkeze alındı.

Erzurum Valisi Sami Bulut,''Şahsımla ilgili haberlerde yer alan konu, dedikodudan öteye gitmeyen, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan çirkin bir iftiradır'' dedi.

Bulut, "Bu dedikodular üzerine, yaptığım görevin önemini ve özelliğini düşünerek, valilik makamının yıpratılmaması için kendi isteğimle merkeze alınmayı, ayrıca bu iftiraların ortaya çıkarılması amacıyla müfettiş görevlendirilmesini talep ettim.''

KARAGÖL: BÖYLE BİR İFTİRAYLA İNSANIN HAYATI KARARTILIR MI

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Karagöl, Erzurum Valisi Sami Bulut ve kendisi hakkındaki iddialarla ilgili olarak, "Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir iftirayla insanın hayatı karartılabilir mi" dedi.

Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum Valisi Sami Bulut ve kendisi ile ilgili olarak basında yer alan iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

"Ne diyeyim ben bir genç kızım. Yapanlara da Allahlarından bulsunlar diyorum" diyen Karagöl, şunları kaydetti: "Hınıslı bir İl Genel Meclisi üyesiyle ilgili bir mevzuyu görüşmek için Vali Beyi aramıştım. O da bana müsait olmadığını söyledi ve 'daha sonra görüşelim’ dedi. Ben de erkek kardeşimle birlikte daha sonra valiyle görüşmeye gittim. Kendisiyle bu mevzuyu konuştuk. Hakkımdaki iddialarla ilgili olarak daha fazla konuşmak istemiyorum. Konuşmaya ihtiyaç bile görmüyorum. Gazeteciler bunda haber değeri görebilir ama ben bu konuyu daha fazla konuşmak istemiyorum.

Gazeteciler tamamen kendi yorumlarını yazmışlar. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir iftirayla insanın hayatı karartılabilir mi? Ben kayda değer bir şey göremiyorum." Karagöl son olarak, söz konusu iddiayla ilgili gereken hukuki mücadeleyi de başlatacağını sözlerine ekledi.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler