HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Cem Garipoğlu'nun ilk sözleri

Garipoğlu ailesinin avukatı Aytekin Kaya,yaptığı açıklamada, Cem Garipoğlu'nun ilk sözlerinin "Babama çok üzülüyorum' olduğunu söyledi.

İşte Cem Garipoğlu'nun ilk sözleri

Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin ailesinin avukatı Aytekin Kaya, C.G'nin, ''Babam için teslim oluyorum, babamın tutuklu olmasına üzülüyorum'' dediğini bildirdi.

[**

**](https://www.mynet.com/hicbirsey-yemiyor-sik-sik-su-iciyor-110100470743)

**CEM GARİPOĞLU EMNİYETTEN BÖYLE ÇIKARILDI

**

[** **](http://video.mynet.com/habervideo/Cem-Garipoglu-saglik-kontrolunden-gecirildi/379743/)
Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmişte C.G'nin babasının gözaltına alınış şeklini de bildiğini ifade ederek, bu kez polislerin daha profesyonel olduğunu söyledi. Yasalarda yaşı küçükler için özel usul hükümleri bulunduğunu dile getiren Kaya, bunlara uygun davranıldığını ifade etti.

Gazetecilerin, ''C.G'nin polisler tarafından teslim alındığında 'Babam için teslim oluyorum' dediği şeklindeki iddiaları hatırlatması üzerine avukat Kaya, ''Evet, 'Babam için teslim oluyorum, babamın tutuklu olmasına üzülüyorum' dedi. Neden diye sormadım'' şeklinde konuştu.

Kendisinin C.G'nin avukatı olduğunu, suçlamaları herkesin bildiğini dile getiren Kaya, ''Sonuç çok vahim. Çocukla ilgili bir şey söylediğimde yanlış anlaşılmasın. Şimdiye kadar hep yanlış anlaşıldı. Orada hayatını kaybetmiş bir genç kız var, burada da bu var anlamında söylemiyorum. Yani bir suçlu varsa cezasını çeker, ama bir de bu nasıl olmuş, bunu hepimizin düşünmesi lazım'' ifadesini kullandı.

-TESLİM EDİŞ SÜRECİNİ ANLATTI-

Avukat Kaya, bir soru üzerine, telefonla arandığını, C.G'nin E-5 üzerindeki Bakırköy sapağına yalnız geldiğini, yanında çanta bulunmadığını, sakallı ama bakımlı olduğunu anlatarak, C.G'ye nerede olduğunu, kimin telkiniyle teslim olduğunu sormadığını söyledi.

Hemen emniyeti aradığını, 15-20 dakika sonra 2 ekip otosunun geldiğini ifade eden Kaya, polisleri beklerken C.G'ye onu rahatlatacak telkinlerde bulunduğunu anlattı.

Polisleri beklerken C.G'nin acıktığını söylemesi üzerine, yakındaki bir büfeden sucuk-ekmek aldıklarını anlatan Kaya, yemek yerken kendi kendine ''Acaba suçlu bu çocuk mu?'' diye sorduğunu dile getirdi.

Kaya ayrıca, C.G. ile buluştuktan sonra Hayyam Garipoğlu'nu aradığını ve yeğeni hakkında bilgi verdiğini belirterek, onun da kendisine, bir amcanın ne sorması gerekiyorsa onu sorduğunu kaydetti.

Cinayetle ilgili yargılama sürecinin başlamadığını ve henüz davanın açılmadığını hatırlatan Kaya, davanın açılmasıyla birlikte her şeyin daha ayrıntılı şekilde ortaya çıkacağını aktardı.

Avukat Kaya, C.G'nin 24 saat içinde adliyeye sevk edileceğini dile getirerek, ''Soruşturma tabii ki gizli. Mutlaka taleplerimiz olacak. Şahsi görüşüm, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edileceği yönünde'' şeklinde konuştu.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, polise verdiği ilk ifadesinde şu ifadeleri kullandı: "Pişmanım. Bir anlık bir gelişmeydi. Keşke ben ölseydim. Hiç yurt dışına gitmedim. İstanbul'da dolaştım. Tanımadığım bir kişi beni bahçeli bir eve götürdü. O evde kaldım. Cesedi bavula sığmadığı için parçaladım. Olayda satanizm yok. " dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler