HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de feci kaza

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti 51 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir, Atatürk, Tepecik Eğitim ve Araştırma hastaneleriyle Seferihisar Devlet Hastanesine toplam 51 yaralının kaldırıldığı tespit edildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Emre Eyioğlu'nun (5) kolunun koptuğu, hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Seferihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kazada ölen 2 kişinin Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi olduğunun belirlendiği, ancak kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Otobüstekilerin, üniversitenin düzenlediği bir etkinlikten dönen öğrencilerle üniversite personeli ve aileleri olduğu öğrenildi.

Doğanbey-Seferihisar karayolu Ömür beldesi mevkisinde 35 S 01226 plakalı otobüs şarampole devrilmiş, kazada camdan fırlayarak otobüsün altında kalan 2 kişi yaşamını yitirmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler