HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu, dünyanın merkezinde

Hüseyin Hayatsever bildiriyor - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nasreddin Hoca'nın, "Dünyanın merkezi burasıdır" diye işaret ettiği rivayet edilen Eskişehir'in Sivrihisar ilçesini ziyaret etti.

ESKİŞEHİR (ANKA) Kılıçdaroğlu, parti otobüsüyle Eskişehir'den Ankara'ya dönüş yolunda Sivrihisar ilçesinin girişinde partililerce karşılandı. Kılıçdaroğlu, parti otobüsüyle ilçeyi dolaşarak halkı selamlarken Erbakan'ın vefatı nedeniyle otobüsten seçim şarkıları çalınmadı. Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla partiye taziye ziyaretinde bulunacağı için Sivrihisar ziyaretini kısa tuttu. Kılıçdaroğlu, halkı selamladıktan sonra bir kahvehaneye girerek burada çay içti ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kahvehanede Kılıçdaroğlu'nun yanına Nasreddin Hoca kılığına girmiş bir çocuk oturdu.

Vatandaşlar ekonomik durumlarının kötülüğünden ve işsizlikten şikayet ederken Kılıçdaroğlu bu sorunları CHP iktidarında çözme sözü verdi. Bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na "Hayatımda hep sağ partilere oy verdim ama bu seçimde oyum CHP'ye" derken başka bir vatandaş da "Sivrihisar'a gelen başbakan olur, inşallah sen de başbakan olacaksın" diye seslendi.

Kılıçdaroğlu, kahvehaneden çıktıktan sonra parti otobüsünden kısa bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye temiz siyaseti getireceğini ifade ederken "Dünyanın merkezinde olduğum için son derece memnunum" dedi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler