HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Kültür Başkenti’nin trafiğine dikkat!

"İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti" açılış etkinlikleri dolayısıyla bugün kentte birçok yol trafiğe kapatılıyor.

''İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti'' etkinliklerinin resmi açılış töreni bugün yapılacak.

Fatih Ayasofya Meydanı'nda düzenlenecek Mercan Dede konseri nedeniyle Ayasofya Meydanı trafiğe kapalı olduğundan ana arterler trafiğe kapatılmayacak.

Ancak gerektiğinde Yerebatan Caddesi ve Kabasakal Sokak, 17.00-22.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

BAĞCILAR
Bağcılar'da sanatçı Zara'nın vereceği konser dolayısıyla İstanbul, Birlik, Bağcılar ve Hacı Ahmet Yesevi caddeleri 17.00-22.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. 26-1, 24, 27 ve 28-1 sokaklar ile Osmangazi Caddesi alternatif yol olarak kullanılabilecek.

BEYLİKDÜZÜ
Beylikdüzü'ndeki Nil Karaibrahimgil konseri nedeniyle Cumhuriyet ve Çamlık caddeleri 17.00-22.30 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak, alternatif olarak Barış Manço Caddesi'nin kullanılabileceği bildirildi.

TAKSİM
Beyoğlu Taksim Meydanı'ndaki Tarkan konseri dolayısıyla 16.00-22.30 saatleri arasında Sıraselviler Caddesi, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen akım Kazancı yokuşu başından kesilerek, sağa (Keban ve Villa otelleri arasından) mecburi yön verilecek.

Tarlabaşı'ndan Taksim Meydanı'na çıkan akım Çiçekçiler Işıklar'dan kapatılacak. Aynı şekilde Abdülhakhamit Caddesi'nden gelen akıma sağa ya da sola mecburi yön verilecek, Tarlabaşı'ndan Çiçekçiler Işıklar istikametine gelen akım Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek. Mete kavşağından Taksim Meydanı'na akım verilmeyecek ve Gümüşsuyu Caddesi'nden gelen akım AKM önünden Mete kavşağına doğru yönlendirilecek.

KADIKÖY
Kadıköy'de, Kadıköy İskelesi İSPARK Otoparkındaki Mor ve Ötesi grubunun konseri nedeniyle 17.00-22.30 saatleri arasında, Gazanfer Özcan Petrol Ofisinden başlayan Albay Faik Sözener Caddesi kapatılacak, normal trafik akışı Kadıköy İskele istikameti ile Moda istikametine devam ettirilecek.

PENDİK
Pendik'te belediye otoparkında düzenlenecek Kıraç konseri dolayısıyla Güldeste Caddesi 17.00-22.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak, bu caddenin Anıt tarafından gelen araçlar İlhami Soysal Bulvarı (Mostar Caddesi) Pendik Merkez istikametine yönlendirilecek, Güldeste Caddesi'nin diğer tarafında bulunan Gülistan Restaurant'ın önünden gelen akım ise Pendik Sahil Yoluna yönlendirilecek ve Sahil Yolu trafiğe açık tutulacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler