HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis kayıtlarına göre o gece

Kerem Altan, olayın ardından götürüldüğü Göztepe Polis Merkezi’nde ifade verdi.

Polis kayıtlarına göre o gece

Foster’ın ölümünde şüpheli bir durum olmadığı için serbest bırakılan Altan, ifadesinde şunları söyledi: “Alkolün de etkisiyle Defne’yle aramızda duygusal yakınlaşma oldu. Onu evime davet ettim, gelmeyi kabul etti. Binaya girdiğimiz andan itibaren öksürmeye başladı. Eve girince öksürüğü daha da arttı. Bir süre sonra fenalaştı.

[

****](https://www.mynet.com/unlu-sunucu-neden-oldu-110100554421)

[**

**](https://www.mynet.com/iste-birlikte-son-goruntuleri-7594-mymagazin?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_imageutm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_image)

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/turk-unluler/esi-yikildi/7268/186692/)

[**

**](https://www.mynet.com/defne-son-yolculuguna-ugurlandi-110100554347)

Hemen banyoya taşıyıp elini yüzünü yıkadım. ‘İyi misin?’ diye sordum. İyi olduğunu söyledi. 10 dakika sonra yeniden öksürmeye başladı. Bu kez daha şiddetli öksürüyordu. Paniklemeye başladım. Özel bir sağlık kuruluşundan telefonla yardım istedim. Doktor müdahalesi gerektiğini söylediler. Bu sırada Defne yere yığıldı. Hemen yakındaki özel bir hastaneye koştum. Ancak bana uzman doktor bulunmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. İkinciye gittim, kapalıydı. Eve geri döndüğümde Defne hareketsiz yerde yatıyordu. Nefes almadığını fark ettim. Hemen özel hastaneyi telefonla arayarak eve gelmelerini istedim. Sağlık ekipleri eve geldiğinde Defne’nin öldüğünü söyleyince şoke oldum.”

Altan’a, Foster’ın olay gecesi uyuşturucu ya da herhangi bir hap alıp almadığı da soruldu. Altan, Foster’ın yanında bulunduğu süre içinde uyuşturucu kullanmadığını söyledi.” Olayın bildirilmesi üzerine Kerem Altan’ın yalnız yaşadığı eve giden polisler, evin aşırı dağınık ve havasız olduğunu ifade etti. Havasızlık, toz ve Altan’ın köpeğinin tüyleri nedeniyle Foster’ın astımının tetiklenmiş olabileceği kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler