HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sürprizinizi açıklayın yoksa...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki seçim turunda YGS’deki şifre iddiaları üzerinden...

Sürprizinizi açıklayın yoksa...

Kılıçdaroğlu, Bayrampaşa’daki mitingde yaklaşık 5 bin kişiye özetle şöyle konuştu: “Meşhur Ali Demir var ya, demir atmış koltuğa, yerinden kalkmıyor. Geçmişine baktık. Meğer en büyük kopyacı oymuş. Bilim hırsızlığı yapmış. Nereden bulurlar böyle adamları. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı’na Bayrampaşa’dan sesleniyorum. Sürprizleriniz olacaktı. O sürprizlerden birini ben biliyorum. Açıklama bekliyorum. Göreceğiz.

[**

**](https://www.mynet.com/kilicdaroglundan-akpye-surpriz-ziyaret-110100569815)

Sınav yapamayan ülkeyi yönetebilir mi?
Bu hükümet bu ülkeyi yönetemiyor. 1 milyon 700 bin çocuğumuzun umutlarını söndüren, oynayan bir siyasal iktidar. Sınav yapma becerisini gösteremeyen bir iktidar Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetebilir mi? En beğendiğim sloganlardan birisi, ‘Şifreci Tayyip.’ Efendim ‘Baktık şifre var. Ama kopya çeken yok’ diyor. Güler misin ağlar mısın? ‘Ben istersem onların karşısına 10 bin genç çıkarırım’ diyor. Demokrasi kafasına bakın. Bu çocuklar haklarını arıyorlar.

Mahrem alanlara çok meraklılar
AKP özgürlükleri getirmeyi ve yasakları kaldırmayı vaat ediyor. Yasakları kaldırdıklarına inanıyor musunuz? Zaten kimse inanmıyordu. Vatandaş cep telefonuyla konuşmaktan korkuyor. Bu hükümet mahrem alanlara çok meraklı. Belden aşağı uğraşmaktan çok hoşlanıyorlar. Telekulak hükümeti bunlar. Dikmiş kulağı, bakalım millet ne konuşuyor. Bundan sonra derdiniz varsa telefonda arkadaşınıza anlatın. Belki Recep Bey’in kulağına gider. En son internete getirdikleri yasak. Hani özgürlükleri getirecektin. Yasakları getirdiler bunlar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler