HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk hackerlardan 29 Ekim mesajı

Dünyaca ünlü Türk hacker grubu '1923Turk-Grup', 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ithafen 5 bin 218 yabancı uyruklu sitenin erişimini engelledi.

KAYSERİ (İHA) - Türk hacker grubu tarafından hacklenen sitelere index olarak da Mustafa Kemal Atatük ve grubun logosunun konulduğu görüldü. Hacklenen 5 bin 218 sitenin ana sayfalarına bırakılan notta, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Paşa'mızın Türkiye'ye ve dünyaya ilan ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Bizler unutmadık ve dünya da unutmayacak. Her sene bu günü kutlayacağız. Bir Türk dünyaya bedeldir" yazısı dikkat çekti.

Bazı sitelerde ise "Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun" yazısına ilave olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının da eklendiği, grubun amblemiyle dokunmuş olan göz kamaştıran dünya haritası, ortadaki ay yıldız ve grubun sloganı olan, "Mevzu-u bahis zatansa gerisi teferruatır" cümlesinin yer aldığı görüldü.

Şu an Zone-h' da dünya sıralamasında ikinci ve grup olarak da birinci sırada olan grubun, son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle 2 bin yabancı uyruklu web sitesinin erişimine el koyduğu da biliniyor.

Grup, bugüne kadar yaptığı birçok saldırıda Avrupa medyasında "Şu Çılgın Türkler" adlı haber manşetleriyle yoğun ilgi çekmişti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler