HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye nefesini tuttu

Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat, ilk yarı final gecesinde sahneye çıktı.

Türkiye nefesini tuttu

Türkiye, bu yılki Eurovision heyecanını Yüksek Sadakat ile yaşıyor. Grup, ilk yarı final gecesinde "Live It Up" (Hayatını Yaşa) ile sahne aldı.
19 ülke arasında 5. sırada şarkısını seslendiren Yüksek Sadakat, finale kalması durumunda 25 adayla birlikte 14 Mayıs gecesi birincilik için söyleyecek.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/kultur--sanat/kimler-geldi-kimler-gecti-1978-grup-nazar--nilufer--sevince/7789/200256/sayfa/4/)

[

](http://video.mynet.com/eurovision.2011/videolari/liste/)

Düsseldorf - Esprit Arena’da düzenlenen yarışmada, 19 yarı finalist ülke yarışacak. İlk 10’a girmeyi başaran ülkeler finale katılmaya hak kazanacak.TRT 1, TRT Avaz ve TRT HD ekranlarından Türkiye saatiyle saat 22:00’de canlı olarak yayınlanmaya başlayacak olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda Yüksek Sadakat’e oy vermek için 05 yazıp, yarışma saatinde açıklanacak numaraya Türkiye dışından mesaj atabilirsiniz...

Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması’nın resmi açılışı Düsseldorf Tonhalle’de yapıldı.Düsseldorf Büyükşehir Belediye Başkanı Dirk Elbers’in verdiği resepsiyonla yapılan açılışa, 43 ülkenin temsilcileri, kırmızı halı üzerinden geçerek katıldı.

Resepsiyonun verildiği Tonhalle çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı dikkati çekti.Türkiye delegasyonu, resepsiyonda en çok ilgi gören ülkeler arasında yer aldı.Temsilcimiz Yüksek Sadakat, diğer ülke temsilcileriyle müzikleri üzerine bol bol sohbet ederken, Gürcistan delegasyonu Türk grubu öven açıklamalar yaptı.

İŞTE YÜKSEK SADAKAT''İN "LİVE İT UP" ŞARKISI

[Yüksek Sadakatın 2011 Eurovision şarkısı](http://video.mynet.com/tivison/Yuksek-Sadakat-in-2011-Eurovision-sarkisi/1119907/ "Yüksek Sadakatın 2011 Eurovision şarkısı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler