HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Türkiye teröre hiçbir zaman boyun eğmeyecek"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kastamonu’da Başbakanlık konvoyuna yapılan saldırıyı değerlendirirken, Türkiye’nin teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini bildirdi.

"Türkiye teröre hiçbir zaman boyun eğmeyecek"

ANKARA(ANKA)- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kastamonu’da Başbakanlık konvoyuna yapılan saldırıyı değerlendirirken, Türkiye’nin teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, saat 19.15’te, Avusturya’ya yaptığı ziyaretten dönüşünde Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Kastamonu’daki saldırıya ilişkin görüşünü sormaları üzerine Cumhurbaşkanı Gül, “Önce saldırıda hayatını kaybeden güvenlik mensubuna Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine ve bütün Türk milletine başsağlığı diliyorum. Tabii ki çok tehlikeli, çok ciddiye almamız gereken bir olay bu. Seçim sathı mahallinde birçok partilerin birçok faaliyeti olacaktır. Ama şunu herkesin bilmesi gerekir ki, Türkiye teröre hiçbir zaman boyun eğmeyecektir. Bulaşanları hiçbir zaman affetmeyecektir, güvenlik birimlerimiz onlarla her zaman mücadele edecektir” dedi.

Olayın daha çok sıcak olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, “Ümit ediyorum ki, güvenlik güçlerimiz bu terörist saldırıya katılanları yakalayacaktır” dedi. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler