HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü oyuncu motosiklet kazasında öldü

Tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar, motosikletinin paramparça olduğu kaza yerinde hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu motosiklet kazasında öldü

Kadıköy Göztepe mevkiinde motosikletiyle Ünalan kavşağına girdikten sonra refüje çarpan tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31), motosikletinin paramparça olduğu kaza yerinde hayatını kaybetti. D 100 Karayolu'nda ilerleyen Bayraktar'ın aşırı hız yaptığı iddia edildi.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/genc-oyuncu-hayatini-kaybetti--genc-oyuncunun-aci-sonu/6834/176465/sayfa/1/)

[

****](https://www.mynet.com/sanat-camiasinda-onur-bayraktar-yasi-110100543353 )

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Dizi-Oyuncusu-Trafik-Kazasinda-Hayatini-Kaybetti/1022343)

Kapalıçarşı dizisinde rol alan tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar, Suzuki GSX R marka motosikletiyle gece 00.00 sıralarında D 100 Karayolu Göztepe mevkiinde ilerlerken Ünalan kavşağına girer girmez kontrolü kaybederek refüje çarptı. Ardından bir taksiye çarpan motosikletin gidonu, yakıt tankı, selesi ve tekerleği parçalanarak dağılırken, savrularak yere düşen Bayraktar olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaskı ve koruyucu kıyafetleri üzerinde olan Bayraktar'ın aşırı hız kurbanı olduğu öne sürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Bayraktar'ın cesedini ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderdi.

"AŞIRI HIZLIYDI"

Taksi şoförü Nusret Aktan motosikletin çok hızlı olduğunu önce kaldırıma sonrada kendisine çarptığını söyledi. Kaza sırasında Bayraktar'ın kaskının takılı olduğunu söyleyen taksi şoförü Aktan, "En az 150, 160 km süratı vardı, kazanın etkisiyle motor önüme düştü, yapacak bişeyim yoktu" dedi. Onur Bayraktar'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Onur Bayraktar'a yaklaşık bir ay önce de aşırı hız nedeniyle trafik cezası yazıldığı iddia edildi. Polis, taksi sürücüsü Nusret Aktan'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürürken kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu Bayraktar, Kapalıçarşı'nın 'kötü adam'ı Timur'u oynuyordu. Sessiz Fırtına dizisinin baş rol oyuncularından olan Bayraktar, Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban'ın yönettiği Leyla'nın Evi adlı oyunda rol almıştı.

İlginç twitter mesajları

Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitiren oyuncu Onur Bayraktar'ın 20 Kasım'da twitter'a yazdığı mesaj dikkat çekti.

Twitter'da toplam 45 mesajı bulunan oyuncunun 20 Kasım'da "bir trafik kazası sonucu ölmek. pardon kaza oldu." yazısı takipçilerini şaşırttı.

Oyuncu 23 Kasım'da ise şu mesajı yazmış: 'Yarın uyanırız' diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin.

ONUR BAYRAKTAR'IN YAKINLARI HASTANEYE KOŞTU

D-100 Karayolu Ünalan mevkiinde motosikleti ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Onur Bayraktar'ın sahne arkadaşları ve yakınları Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve birçok dizide rol alan Onur Bayraktar'ın arkadaşlarından tiyatrocu Nedim Saban, sanatçının tüm tiyatro oyunlarına motoruyla gelip gittiğini söyledi. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Saban, Onur Bayraktar'ın kazadan önce yine motoru ile Kozyatağı'nda bulunan Gazanfer Özcan Tiyatrosu'ndaki "Leyla'nın Evi" sahnesinden döndüğünü, acı olayın dönüş yolunda gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler