HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üstesinden geleceğiz

CHP lideri Baykal'la kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili konuşan Ankara Milletvekili Baytok, "Ailemle bu sürecin üstesinden geleceğim" dedii.

Üstesinden geleceğiz

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, Vakit Gazetesi'nin bir habercilik başarısıyla (!) internet sitesinde yayına sunduğu ve CHP lideri Deniz Baykal'la kendisine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili ilk kez konuştu. Baytok detaylı açıklama yapmaktan kaçınarak "Ailemle birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz" dedi.

[**

**](https://www.mynet.com/kemal-beyle-konusmadik-110100510501)

[** **](https://www.mynet.com/nesrin-baytok-kimdir-110100510452)

Hürriyet muhabirinin telefonla ulaştığı Nesrin Baytok, görüntülerin yayınlanmasından sonra Baykal'la görüştüklerini ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapmayacağını söyledi. Baytok, "Açıklama yapmak istemiyorum. Yapmayacağım da. Ancak ailemle birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz” dedi.

Evde değilim

Baytok, evinde kalmadığını, ancak Ankara’dan da ayrılmadığını bildirdi. “Görüntülerin yayınlanmasının ardından Baykal’a görüştünüz mü?” sorusuna Baytok, “Evet görüştük. Ancak bu konuda da açıklama yapmayacağım” karşılığını verdi. Baytok kısa yanıtlarının ardından, “Görüşmeyi daha fazla sürdürmek istemiyorum” diyerek telefonu kapattı.

Baykal’a sürpriz

Öte yandan, hayatının en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan CHP Genel Başbakanı Deniz Baykal ve eşi Olcay Baykal’a, kızı Aslı Baykal, oğlu Ataç Baykal ve gelini Nazife Baykal’dan Anneler Günü sürprizi geldi. Anneanneleriyle yaşamlarını sürdüren çocukları Mehmet ve Alican’ı da gerekçe göstererek, dün sabah saatlerinde Antalya’dan Ankara’ya gelen Aslı Baykal babasına sürpriz yaptı.

Ailece kahvaltı

Ağabeyi Ataç Baykal’ı da programa dahil eden Aslı Baykal, tüm aileyi dün sabah kahvaltısında topladı. Deniz Baykal’ın eşi Olcay Baykal’a vereceği çiçeğin hazırlanması görevini de Aslı Baykal üstlendi. Deniz Baykal’ın moralini yükselten “Anneler Günü Kahvaltısı”nı, çiftin Ankara Angora Evleri’ndeki konutunda Olcay Baykal hazırladı. Baykal, bugün, ailesinden aldığı moralle, Danıştay’ın kuruluş yıldönümüne katılarak, basının karşısına çıkacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler