HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feşmekan’ı takip et, eğlenceyi kaçırma

24 Aralık tarihlerinde Jolly Joker İstanbul, Bronx Pi Sahne ve Jolly Joker Ankara’da düzenlenecek Yüksek Sadakat, Kreş ve Emre Aydın konserlerini izleme şansını çok kolay yakalayabilirsiniz.

Feşmekan’ı takip et, eğlenceyi kaçırma

Bunun için, gitmek istediğiniz etkinliğin linkine tıklayıp, davetiye talebinde bulunun, Feşmekan üzerinde yorumunuzu yazın, 24 Aralık’ta düzenlenecek etkinliklere davetiye kazanma hakkını yakalayın.

Müzik yazarı, Bluejean genel yayın yönetmeni ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından 1997 yılında “Filinta” adıyla temelleri atılan grup, bir çok eleman değişikliği yaşamış, 2004’te müzikle olan ilişkilerini daha iyi yansıttığını düşündükleri Yüksek Sadakat ismini almıştır.

Yüksek Sadakat, 2006 çıkardıkları gruplarıyla aynı ismi taşıyan albümleri ile Türk Rock müziğine iddialı bir giriş yapmış ve o günden bugüne azminden, performansı ve enerjisinden hiç bir şey kaybetmemiştir.

2006’da yayımladığı “Afili Yalnızlık” albümü ve aynı adlı şarkısıyla uzun süre müzik gündeminden düşmeyen Emre Aydın, “Falling Down” isimli single'ın ardından, 1 Nisan tarihinde çıkardığı “Kâğıt Evler” albümüyle dört yıllık bir aradan sonra müzikseverlerle yeniden buluştu. “Afili Yalnızlık” albümüyle büyük başarı yakalayan ve 50’ye yakın ödül kazanan genç sanatçı ayrıca 2008 yılında MTV’nin Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülüne layık görülmüştü.

2007 yılında ‘Zaman Yok’ isimli ilk albümlerini Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde yayınlayan Kreş, ‘Terli ve Kirli’, ‘Yarım Kalan Şarap’, ‘Zaman Yok’ gibi başarılı hit şarkılara imza atmıştı. Serkan Ferat, Ufuk Özcan ve Emrah Atay’dan oluşan Kreş, hayata farklı açılardan girerek yeni fikirlerle müziklerini besliyorlar.

[

****](https://www.mynet.com)

[

****](https://www.mynet.com)

[

****](https://www.mynet.com)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler