HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Magazin turu

Paris'le ikinci gece!

Ronaldo, bu kez Hilton'un evine gitmiş. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyetenin gözbebeği Paris Hilton'la Hollywood'un gösterişli kulüplerinden "My House"'da samimi bir şekilde eğlenirken görüntülenmiş, daha sonra sabaha karşı kardeş Nicky Hilton'un evinden çıkarken paparazzilere yakalanmıştı.

Bu olaylı gecenin ardından ikilinin yeniden bir araya geldiği iddia edildi. İddialara göre; Paris Hilton Beverly Hills'teki evinde küçük ve özel bir parti verdi. Geceyarısı partiye Ronaldo'da katıldı ve Paris'le bir gece daha geçirdi.

My House'da başlayıp Nicky Hilton'un evinde biten çılgın gecenin ardından ikilinin sürekli mesajlaştığı da iddialar arasında...

Müzik dünyasında şok etkisi yaratmış sayısız an vardır. Ancak bazılarının yarattığı sarsıntı, söz konusu sansasyonu ve onun başrolünde yer alan kişileri popüler müzik tarihi içinde farklı bir yere koymamıza sebep olacak kadar etkili olmuştur. Popüler müzik tarihinin en cüretkar, ve de en trajik anlarının sıralandığı bu dosyayı okurken çok şaşıracaksınız.

Büyük sır ortaya çıktı
Halit Ergenç'le Gizem Soysallı boşandı. İkili, boşanmadan 10 gün önce 1.5 aylık bebeklerini aldırmış.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile 9 ay evli kaldığı eşi Gizem Soysallı'nın herkesten sır gibi sakladığı hatta çiftin, boşanma protokolünde "madde" olarak imza altına aldığı sırrı Takvim açıklıyor. Ergenç çifti, evlilikleri süresince ilişkilerini bir süreliğine askıya almış, ancak birkaç hafta sonra tekrar barışmıştı.

Bebek 1.5 aylıktı

İşte ne olduysa bu sürede oldu. İddiaya göre Halit Ergenç'in eşi Gizem Hanım hamile kaldı! Ancak boşanmayı kafasına takan ünlü oyuncu, çocuk istemediğini söyleyince Gizem Soysallı, Nişantaşı'nda bir muayenehanede 1.5 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı. Eski eşine "susma protokolü" imzalattıran ünlü oyuncu, soluğu rol arkadaşı Bergüzar Korel'in yanında aldı. (Takvim)

Beyaz bu kızı çok beğendi

Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show programının konuğu genç dizi oyuncusu Merve Sevi idi. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; konuğunu televizyon dışında ilk defa gördüğünü anlatan Beyazıt Öztürk, "Ben ilk defa böyle karşılıklı görüyorum. Cidden çok hoş bir bayanmışsınız. Gerçekten de" dedi.

Bu iltifattan çok memnun olan Merve Sevi, teşekkür ederken, ünlü şovmen, televizyonda hafif kilolu gibi gözüktüğüne değindi. Merve Sevi, televizyonda kilolu çıktığını belirtti.

Sevgili dedikodusu nasıl çıktı?

Oyuncu Hakan Yılmaz, şarkıcı Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Pelin Sönmez'le aşk yaşadığı iddialarının gerçek olmadığını söyledi.

Kelebek'in haberine göre; "Yalancı Romantik"in çekimleri nedeniyle bir süredir Bodrum Club Flipper'da bulunan Hakan Yılmaz, aşk dedikodularına sette yanıt verdi: "Pelin Sönmez'i tanımıyorum. Üstelik kendisi Murat Dalkılıç'ın sevgilisiymiş. O haberler yüzünden neredeyse Murat'la papaz oluyorduk. Beni arayıp ‘Bu dedikodu nasıl çıktı?' diye sordu, ben de ‘Bilmiyorum, alakam yok' dedim."

"Eski eşim kızlarımı bana göstermiyor"

Ünlü manken Tuğba Altıntop, mahkeme kararı olmasına rağmen eski eşi Rafet El Roman'ın üç yıldır kızlarını kendine göstermediğini ileri sürerek, "Birilerinde Allah korkusu yok" dedi.

Bir kafenin açılışına katılmak için Adana'ya gelen Altıntop, eski kocası pop şarkıcısı Rafet El Roman hakkında açıklamalarda bulundu. Altıntop, mahkeme kararı olmasına rağmen Roman'ın çocuklarını üç yıldır kendisine göstermediğini söyledi. Bu yaz Rafet El Roman'ın Türkiye'ye geleceğini ve çocukları da getireceğini öğrendiğini anlatan Altıntop, "Ben Rafet ile hiçbir şekilde görüşmüyorum. Ancak bu yaz tatilinde kızlarımla birlikte Türkiye'ye gelecekmiş. İnşallah kızlarımı göreceğim. Daha önce kaç kez söz verdi ama kızlarımı getirmedi. Bakalım bu sefer verdiği sözü yerine getirecek mi?" diye konuştu.

Kadınların çilesi bitmiyor

Mahkeme kararı olmasına rağmen bir türlü adaletin yerini bulmadığını ifade eden Altıntop, şunları söyledi: "Türkiye'de adalette bir takım sorunlar var. Mahkeme kararı olmasına rağmen çocukları göremiyorum. Türkiye'deki adalet sisteminden dolayı biz kadınların çilesi bir türlü bitmiyor. Benim çilem de üç yıldır devam ediyor, üç yılda çok acılar çektim. Ama Allah'ın bana verdiği maneviyattan dolayı ayakta kalmayı başarıyorum. İşte o kadar çileden sonra karşınızdayım. İşimi yapıyorum gülebiliyorum."

Çok acılar çektiğini hâla da çekmeye devam ettiğini söyleyen Altıntop, sözlerine şöyle devam etti: "İlahi adalete çok güveniyorum. Ama bu olayda bir yerlerde bir gariplik var. Bu olayın anlatılması en az 15 dakika alır. Ama birilerinde Allah korkusu yok. Kendisine bir sözüm yok, yapsın. Sonuçta insanlar ne yapıyorsa kendi cebine yapıyor. O da cebine bir şeyler dolduruyor. Bakalım ileride cebinden neler çıkacak göreceğiz."

Altıntop, bir gazetecinin Rafet El Roman'ın çocuklarına annesini niçin göstermediği yönündeki sorusuna şöyle karşılık verdi: "Rafet göstermiyor. Onu bence Rafet'e sorun. Çünkü hiçbir şeyden ya da laftan anlamıyor. Laf anlayana söylenir. Ona bir şey söylemeye lüzum yok. Çünkü vakit kaybıdır. Ben onu Allah'a havale ediyorum."

Kızlarıyla internet ya da telefonla görüşmesinde bir sorun olmadığını belirten Altıntop, sözlerini şöyle tamamladı: "Artık kızlarım büyüdüğü için eskisi gibi kısıtlama yapamıyor Rafet. Kızlarımla telefonda, internette görüşüyorum. Ama yüz yüze üç yıldır görüşemiyorum. Bu yaz yüz yüze de görüşürsem dünyalar benim olur."

Almanya'da yaşayan seksi Türk sunucu Funda Vanroy, dünyaca ünlü erkek dergisi FHM'nin Almanya versiyonunun temmuz ayı için soyundu.Kariyerinde bir bir yerel televizyon kanalında başlayan 32 yaşındaki güzel sunucu kısa bir süre içinde Almanya'nın önde gelen kanalı Pro7'de yayaınlanan Galileo programında sunuculuk yapmaya başladı.Güzelliğiyle ve başarısıyla kendinden söz ettiren Vanroy'un büyük bir hayran kitlesi var.

Dişilik mi? Kişilik mi?
Okan Bayülgen'in programı geçtiğimiz gün ilginç bir diyaloga sahne oldu. Ebru Destan'ın kurduğu Red Night kızları arasında Irmak Atuk da bulunuyordu. Geceye damgasını Okan Bayülgen ile Irmak Atuk arasındaki diyalog vurdu. Bayülgen konuklarına "Kişiliğiniz mi dişiliğiniz mi" önde diye sordu. Atuk, Bayülgen'in imalı sorusuna "Bence tabii ki her zaman kişiliğimiz önde olmalı" diyerek cevap" verdi. Bayülgen'in 'Hiç öyle görünmüyor' demesi stüdyoda kahkahalara sebep oldu. Irmak Atuk, "aşk olsun" diyerek tepki gösterdi.

İşte birbirinden seksi parti kızları!

"Zam isteyen oyuncu ölür"

Ünlü senarist Gani Müjde, dizideki yaralama ve ölüm sahnelerinin ardındaki gerçeği açıkladı!Senarist, yapımcı Gani Müjde zam isteyen oyuncuların dizilerden nasıl çıkarıldığını "Orada Neler Oluyor " programında esprili bir dille anlattı: "Bazı oyuncularımız, dizi tutunca çok yüksek zamlar ister. Makul bir fiyatta anlaşmaya çalışırız. Ama diretiyorsa o oyuncunun canlandırdığı karakter senaryo gereği önce kaza geçirir ve yaralanır. Hala diretiyorsa da senaryo gereği öldürülür. Fazla zam isteyen oyuncunun canlandırdığı karakterin üzerine fünye yerleştirilir ya da kaza yaptırılır. Bu demektir ki oyuncu ve yapımcı birbiriyle pazarlık döneminde. Eğer pazarlıkta ortak bir çözüm bulunursa senaryo da oyuncu kazadan kurtulur ya da silahtan çıkan kurşun onun hayati bir organına gelmemiştir. Bir oyuncu dizide ölüyorsa büyük bir ihtimal bu durum istediği zam oranından kaynaklanıyordur." Para konusunda yapımcıyla ter düşen oyuncular arasında Avrupa Yakası'nın İffet'i Hümeyra, Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç gibi isimler bulunuyor. Elveda Rumeli'de öldürülen Vahide karakterini oynayan Berrak Tüzünataç'ın yeni bir proje için ayrıldığı söylendi ancak sorunun paradan kaynaklandığı öğrenildi. Fadik Sevin Atasoy da 'Sonbahar' dizisinden parasına zam isteyince öldürüldü.

1 günde 50 bin TL zarar

Yeni albümdeki şarkıların piyasaya çıkmadan internete düşmesi Sibel Can'a büyük şok yaşattı. 16 Haziran'da çıkartmayı düşündüğü albümünü ani bir kararla dün piyasaya çıkaran Can, internet korsanları yüzünden büyük zarara uğradı. Şarkıları 4 günde 100 bin kişi tarafından indirilen Can'ın prodüktörü Hüseyin Emre "Ben 50 bin TL, devlet ise alamadığı vergiden dolayı 50 bin TL zarara uğradı. Sibel de ben de maddi-manevi zarardayız" dedi.

Sibel Can fotoğrafları için tıklayın...

Yeni sevgili adayı da popçu

İşte Megastar Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'ün yeni aşkı. Megastar Tarkan'ın 7 yıllık aşkı Bilge Öztürk, geçtiğimiz çarşamba günü Beyoğlu Jazzstop'ta Kargo'nun solisti olarak tanınan ama gruptan ayrılan Koray Candemir ile sarmaş dolaş eğlendi. Candemir'in sık sık Öztürk'ün saçlarını okşayıp, alnından öpmesi dikkat çekti.

Bergüzar'ın yüzüğü yeni sevgiliye hediye

Ünlü balet Tan Sağtürk'ün Bergüzar Korel'den ayrıldıktan sonra geri aldığı tek taş yüzüğü, sevgilisi Alona'ya hediye ettiği ortaya çıktı. Balet Tan Sağtürk'ün Rus sevgilisi Alona, önceki akşam Sağtürk'ün dans okulları öğrencilerinin "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı oyununu izledi. Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ndeki gösteride Alona'nın parmağındaki tek taş yüzüğü dikkat çekti.

Bergüzar Korel fotoğrafları için tıklayın...

Gazetecilerin yüzüğü görüntülemeye çalıştığını fark eden Alona, parmağını gizlemeye uğraştı ve yüzük hakkındaki soruları da yanıtsız bıraktı. Geçen yıl Tan Sağtürk'ün oyuncu Bergüzar Korel'le birlikteliği olaylı şekilde son bulmuştu. Sağtürk'ün, Korel'e verdiği tek taş yüzüğü ayrılık sonrası istemesi uzun süre gündemde kalmıştı. Korel bu ayrılığın ardından oyuncu Halit Ergenç ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Sağtürk'ün yakın çevresi, Alona'nın gizlemeye çalıştığı yüzüğün Tan Sağtürk'ün, Korel'den geri aldığı ve Alona'ya hediye ettiği yüzük olduğunu dile getirdi.

"Ajda Pekkan beni popstar görüyor"

Sezen Aksu'nun seslendirdiği "İkili Delilik" adlı şarkısıyla yıldızı parlayan Halil Koçak, Ajda Pekkan'la düet yaptığı "Nikâh" adlı şarkının radyolarda gördüğü ilgiden bir hayli mutlu. Ajda Pekkan'ın kendisini yeni erkek popstar olarak gördüğünü söyleyen Halil Koçak, şöyle konuştu: "Bana 'Halilciğim, kendini aş, takdiri dinleyiciye bırak' diyor. Bu nasihatını çok önemsiyor, buna göre adım atıyorum."

Ajda Pekkan fotoğrafları için tıklayın...

Ben de çocuk sevmem

Skytürk'te ekrana gelen Mevzubahis programına konuk olan Didem İnselel, Okan Bayülgen'in eşiyle birlikte çocuk beklemelerine karşın 'çocuk sevmedikleri' ile ilgili sözlerini yorumladı. "Sevmeden bir çocuk olur mu?" sorusunu yanıtlayan İnselel, "Çocuk sevmiyorlardır belki, ama muhakkak kendi çocukları olduğu zaman seveceklerdir yani. Ben aksini düşünemiyorum ki... "dedi. "Ben de çocuk sevmiyorum" şeklinde konuşan İnselel, bu sözlerine şu açıklamayı getirdi:
"Çocuk sevmiyorum derken hiç öyle gidip de her gördüğüm çocuğa atlayan bir tip asla değilim. Çok nadir öyle, onlar da çok kısıtlı zamanlar içinde. 'Birazdan annesi alıp götürecek nasılsa' diye sevebiliyorum. Ama eminim bir çocuğum olsa çok severim. Niye tartışıyorlar ki, insanların tartışacağı mevzu yok yani. Ay sevmiyor ama sevecek, sevmezse de sana ne!"

Televizyon Gazetesi

"Bunun adı görgüsüzlüktür"

Nurgül Yeşilçay oğluna 400 bin TL'lik araba alan şarkıcıyı ağır bir dille eleştirdi. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Seda Sayan'ın 19 yaşındaki oğlu Oğulcan'a yaş günü hediyesi 400 bin TL'lik Audi marka araba hediye etmesinin görgüsüzlük olduğunu iddia etti. Yeşilçay Bugün gazetesine şöyle konuştu: "Çocuğu kontrol altında tutmalısın. Ne yazık ki parayı sonradan bulan kişiler, çocuklarına sonsuz para vererek kendini gereken ilgiyi yapmış sayıyor. Oysa çocuğun sevgiye ve ilgiye daha çok ihtiyacı var. 19 yaşındaki çocuğun altına Audi, Porsche marka araba verirsen çocuğun hedeflerini yok edersin. Oğulcan'a hayırlı olsun."

Nurgül Yeşilçay fotoğrafları için tıklayın...

İleride kendi oğluna en uygun ve ucuz araba alacağını belirten Yeşilçay şöyle devam etti:"Ergenliğe girmiş çocuğun altına yüz binlerce liralık araba alırsan bunun adı görgüsüzlüktür. Bu şekilde yetiştirilen çocuklar sonrasında başka tatminler peşinde koşuyor. Psikolojik olarak alt üst oluyorlar."

Kızı ameliyatla erkek olacak

Ünlü şarkıcı Cher'in kızı yazar Chastity Bono cinsiyetini değiştirerek erkek olacağını açıkladı. Bono'nun basın danışmanı, bunun cesur bir karar olduğunu söylerken, bir yıl içinde değişimin tamamlanacağını belirtti. Bono'nun sözcüsü aynı zamanda, Chasitity Bono'nun gerçek kimliğini onurlandırmak için böyle bir karar verdiğini de söyledi. 40 yaşındaki Bono, 20 sene önce de lezbiyen olduğunu açıklayarak herkesi şoka uğratmıştı. Hatta Cher, kızının lezbiyen olduğunu kabullenememişti. Bunun tedavi edilebilir bir durum olduğunu düşünüp, Bono'yu bir psikoloğa göndermişti. Daha sonrasında Cher de durumu kabullenip, kızının yanında yer almıştı. Bono 1995 yılında bir eşcinsel dergisi olan The Advocate'nin başlattığı "Gay ve Lezbiyen İttifakı'nı karalamalara karşı olan bir çalışma başlatmıştı.

Aşk filmi çekecek

Tuna Kiremitçi, ilk uzun metrajlı filmi "Adını Sen Koy" için kolları sıvadı. Kiremitçi, bu aşk filminin başrolü için "Issız Adam"daki rolüyle ünlenen Melis Birkan'ı uygun gördü. "Adını Sen Koy"un aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.

MELİS BİRKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

"5 aydır kimseyle beraber değilim"

Oyuncu Duygu Çetinkaya'nın başı aşk haberleriyle dertte. Çetinkaya'nın adı, bir hafta içinde önce ünlü yapımcı Osmantan Erkır ile, ardından arkadaşı Eser Yenenler ve eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile anıldı. 'Bir haftada üç kişiyle birlikte olmam mantığa bile sığmaz' diyerek isyan bayrağını açan güzel oyuncu şöyle konuştu: 'Murat konusu benim için kapandı. Eser yakın arkadaşımdır. Osmantan Erkır ise tanıdığım ve çok saygı duyduğum biridir!' Beş-altı aydır hayatında hiç kimse olmadığını söyleyen Çetinkaya, dedikodular yüzünden son zamanlarda evden dışarı çıkmadığını belirtti.

Duygu Çetinkaya fotoğrafları için tıklayın...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler