HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli'den Mersin gafı!

Bahçeli: "Tunus Lideri 7 günde devrildi. 31 yıldır Mersin'de (Mısır) tek adam rolü oynayan Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek 18 günde gitti"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Recep Tayip Erdoğan, Ortadoğu'daki coğrafyanın görüntüsünü hala hissedemiyor. 'Acaba bulaşıcı bir hastalık gibi Türkiye'ye yayılır mı' gibi bir kaygısı yok" dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin Sarıyer'de düzenlediği mitingde partilerle seslendi Bahçeli, "Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi ile yönetilen ülkemizde çok ciddi ekonomik ve sosyal sorunlar bulunmaktadır. Türkiye her yönüyle tahrip edilmiştir, sorunlar çözümsüzlüğe itilmiştir, çürümeye ve çöküşe sürüklenmiştir" diye konuştu.

AK Parti'nin görevde bulunduğu 9 yıllık sürede başarılı olamadığını savunan Devlet Bahçeli, "Çıraklık ve kalfalığı hakkıyla yaşamayanın usta olma şansı zaten yoktur. O yüzden Sayın Başbakana üçüncü dönem vererek, onu usta yapmaya gerek de yoktur. Çünkü, AK Parti iktidarı bitmiştir, tükenmiştir, yıpranmıştır ve yıkılmıştır. Bu bitişin, yıpranmışlığın, yıkılışın günü ise millet iradesi ile tescil edilecek 12 Haziran'dır" diye konuştu.

Türkiye'nin çok sayıda ağrısının olduğunu ve bir çok şeyin halktan gizlendiğini iddia eden Bahçeli, "Bir senaryo çizilmiş bir baş aktör ve yardımcı kötü adamlar var oynuyor. Sayın Recep Tayip Erdoğan, Ortadoğu'daki coğrafyanın görüntüsünü hala hissedemiyor. 'Acaba bulaşıcı bir hastalık gibi Türkiye'ye yayılır mı' gibi bir kaygısı yok" ifadelerini kullandı.

DİLİ SÜRÇTÜ
Ortadoğu ve Afrika'daki halk ayaklanmalarına değinirken bir ara dili sürçen ve Mısır yerine Mersin diyen Bahçeli, "Tunus Lideri 7 günde devrildi. 31 yıldır Mersin'de (Mısır) tek adam rolü oynayan Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek 18 günde gitti" diye konuştu. Devlet Bahçeli şöyle devam etti:

"Dün Tunus, Mısır, bugün Suriye; Türkiye'nin çevresi ateş çemberi ile sarılıyor. Şimdide birileri çıkmış Türkiye'nin bir Mısır bir Libya olabileceği tehdidinde bulunuyor. Şimdi çok daha dikkatli olmamız lazım, ölçüleri dikkatli kurmak lazım. Türkiye'nin sorunları Külhanbeyi vari siyaset ile çözemezsiniz."

Konuşmasının ardından Devlet Bahçeli, partililerin sevgi gösterileri arasında Sarıyer'den ayrıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler