HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Bağış'a protesto

Bakan Bağış, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye-AB İlişkilerinin Geleceği ve Beklentiler" konulu panelde protesto edildi.

Bakan Bağış'a protesto
Bakan Bağış, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye-AB İlişkilerinin Geleceği ve Beklentiler" konulu panele katıldı. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, konuşmak üzere kürsüye çıktığı esnada dinleyiciler arasında bulunan ve üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen genç bir bayan bağırmaya başladı. "Demokrasi hakkıdır, söyleyeceğim" diyen protestocu bayanı, salondaki sivil polisler ağzını kapatarak salondan çıkarmaya çalıştı.
Bakan Bağış, görevlilerin bayanı bırakmasını istedi. AB standartlarında insanların üç dakika bağırıp, çağırma hakkı olduğunu kaydeden Egemen Bağış, "Bırakın arkadaşlar, ne diyeceği varmış bir dinleyelim bakalım. Söyle kardeşim ne diyorsun?" dedi. Salondakilerin de "çıkarmayın" ikazlarına rağmen salondan çıkarılan genç kız, "Yüce divanda yargılanacaksınız" diye bağırdı. Bağış da, "Kısmetse o da olur. Orada da yargılanırız" karşılığını verdikten sonra konuşmasına devam etti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler