HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gürsel Tekin, öyle bir gaf yaptı ki...

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Onur Öymen’in Dersim isyanı ile ilgili açıklamalarına ilişkin öyle bir gaf yaptı ki...

Gürsel Tekin, öyle bir gaf yaptı ki...
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Onur Öymen’in Dersim isyanı ile ilgili açıklamalarına ilişkin Ümraniye Tunceliler Derneği’ni ziyareti sırasında protestolarla karşılaştı. Tekin, metrobüs zamları Dersim'den daha önemli diyerek büyük bir gafa da imza attı.
[** **](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/tuncelilerden-chp-ye-protesto--gursel-tekin-in-zor-anlari/4664/114293/)
Tekin, “Bu Sayın Öymen’in kişisel düşüncesidir, kendisi dışında bu düşünceyi kabul eden hiçbir parti yöneticisi olmamıştır” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Öymen’i istifaya davet etmesini haklı bulduğunu belirten Tekin, gazetecilerin sorularına da sinirlendi. “Yüzde ulaşım 45’lik zammın bu konudan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Neden bu konuyu sormuyorsunuz?” diye çıkıştı.
**CHP’DEN İSTİFA EDİN ÇAĞRISI**
TUDEF Başkanı Özkan Tacer Tekin’in kendilerine protetolarında haklı olduklarını söylediğini belirterek “CHP içerisinde bulunan başta tüm Dersimliler olmak üzere tüm devrimci, demokrat, solcu ve ilerici CHP’lilerin partiden istifa etmesini talep ediyoruz. Bu işin tek başına Öymen’in üzerine bırakılarak, ifadeler sadece Öymen’in ifadeleriymiş gibi gösterilmesini de doğru bulmuyoruz. Bu görüşün sadece Öymen’in görüşü olduğunu düşünmüyoruz” diye konuştu.
Star


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler