HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ginseng, şampuan saçlara şifa veriyor

Ginseng, şampuan saçlara şifa veriyor

Avrasya Medikal tarafından piyasaya sunulan Dabao Ginseng Shampoo, özündeki "tam iyileşme" anlamına gelen ginseng ile saçları iyileştiriyor.

Avrasya Medikal tarafından Çin'den Türkiye'ye getirilen Dabao Ginseng Şampuan, içeriğindeki mucizevi ginseng bitkisi nedeniyle saçlara şifa veriyor, iyileştirici etkisiyle pek çok sorunu tek bir ürünle ortadan kaldırıyor. Dabao Ginseng Shampoo'nun özünde yer alan ve Yunanca'da "tam iyileşme" anlamına gelen, tüm şifalı bitkiler içerisinde en etkilisi olarak kabul edilen ginseng, Kuzeydoğu Çin'de yetişiyor. Ginsengin saçlar üzerindeki en önemli etkisi ise saç köklerine hayat verip saç dökülmesi problemini önemli ölçüde azaltması.

İçeriğinde saf su, doğal ginseng, yüzey gerilimini azaltan yumuşak etken madde, silikon emülsiyonu bulunan Dabao Ginseng Şampuan saçı nemlendiriyor, güçlendirerek dayanıklılığını ve elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor. Yumuşak temizleme bileşeniyle, saçı, artıklardan ve yağ fazlasından arındırıyor. PH dengeleyici formülü ile saçın temiz, yumuşak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Uzakdoğu ülkelerinde 2000 yıldan fazla bir süredir kullanılan ginsengin, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve dolaşım sistemlerini (özellikle prostata karşı) olumlu bir şekilde etkilediği biliniyor. Ginseng, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitki. Fiziksel ve mental zihinsel dayanıklılığı yükseltiyor. Ginsengin kadınlar üzerinde beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisi bulunuyor. M.S. 1. yüzyıla ait bir Çin metnine göre ginseng, zihni güçlendirici, irfan ve bilgeliği artırıcı bir şifalı bitki olarak tanımlanıyor ve düzenli kullanımının yaşam süresini artıracağı belirtiliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler