HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 yaşında ki küçük kıza cinsel taciz

İzmir'in Aliağa ilçesinde 3 çocuk babası M.K. (50) isimli şahıs, 12 yaşındaki Ö.A. isimli küçük kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce bir spor kulübünde malzemeci olarak görev yapan M.K. görevinden ayrıldıktan sonra spor malzemeleri satan bir mağaza açtı. M.K. ile aile olarak görüşen M.A. isimli kadın, 12 yaşında ki kızı Ö.A.'yı, "M. ağabeyin sana bir evrak verecek git onu al gel" diyerek mağazaya gönderdi. Annesinin isteğiyle M.K.'nın dükkanına gidip bir süre sonra evrakı alıp getiren küçük kızdaki durgun tavrı fark eden annesi nedenini sordu. İlköğretim 6. sınıfa giden Ö.A., annesine M.K.'nın kendisine dondurma alması için para vereceğini söyleyip yanına çağırdığını, sonra da kucağına alıp göğüslerini okşayarak, boynunu öptüğünü, kendisinin de; "Sen ne yapıyorsun" diye bağırarak yanından uzaklaştığını, M.K.'nın "Sakın kimseye söyleme, ikimizi de yakarlar" diyerek uyardığını söyledi.

Kızının anlattıklarıyla şaşkına dönen anne M.A. Aliağa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne giderek şikayetçi oldu. Ekipler tarafından gözaltına alınan M.K'.nın 2.5 yıl önce de spor salonunda karate sporu yapan bir genç kıza daha cinsel tacizde bulunduğu ve genç sporcu kızın şikayetçi olması sonucu kulüp yönetimi tarafından kulüple olan ilişkisinin kesildiği ortaya çıktı.

M.K.'nın taciz ettiği Ö.A.'nın annesi M.A.'yı da telefonla arayarak; "Abla bir cahillik yaptım. Çok özür dilerim, beni affet" diye yalvardığı öğrenildi. 3 kız çocuğu babası ve bir de torunu olduğu bildirilen M.K. çıkarıldığı mahkemece "cinsel istismar" suçlamasıyla tutuklanarak Buca Cezaevi'ne gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler