HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 yaşındaki gelin intihar etti

Muş'un Bulanık İlçesi'nde resmi nikahsız olarak 23 yaşındaki Burhan Köroğlu ile evlendirilen 14 yaşındaki Havva Üzüm, yatak odasının tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi.

14 yaşındaki gelin intihar etti

Bulanık'ta işsiz olan Burhan Köroğlu., Demirkapı Köyü'nde oturan Havva Üzüm ile 6 ay nişanlı kaldı. 3 ay kadar önce yaşı küçük olduğu için resmi nikamsız Burhan Köroğlu ile evlenen Havva Üzüm, Kültür Mahallesi'nde yaşlı olan kayınvalidesiyle birlikte yaşamaya başladı.

Havva Üzüm dün öğle saatlerinde evde kimsenin olmadığı sırada yatak odasının tavanına bağladığı ipi boynuna geçirerek yaşamına son verdi. Havva Üzüm'ün cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yakınları, “İyi bir evliliği vardı. Sorunu yoktu. Hatta babası Zeki Üzüm 10 gün kadar önce kızını ziyarete gelmişti, mutlu görünüyordu” diye konuştu. Havva Üzüm'ün intiharı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SORUNUMUZ YOKTU

14 yaşındaki evli genç kadının kocası emniyetteki ifadesinde eşiyle aralarında bir sorun olmadığını belirtti. Bugün Havva Üzüm'nün akrabalarının ifadeleri alındı. İlçe emniyet müdürlüğü tarafından ifadesi alınan Üzüm'ün imam nikahlı eşi aralarında bir sorun olmadığını ve intihara anlam veremediğini söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler