HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 yaşındaki kızı bayılttı, tecavüz etti!

Bursa'da evden kaçak küçük bir kıza tiner koklatıp bayılttıktan sonra tecavüz ettiği iddia edilen madde bağımlısı bir genç, tutuklandı.

15 yaşındaki kızı bayılttı, tecavüz etti!

Merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki madde bağımlısı K.G. yolda yürürken, evden kaçan 15 yaşındaki N.T. ile tanıştı. Yardım etme bahanesiyle evine aldığı küçük kıza, tiner koklatarak bayılttı.

N.T.'nin kendinden geçmesini fırsat bilen zanlı, tecavüze kalkıştı. Çığlıklar atarak yardım isteyen kızın ağzını eliyle kapatan zanlı, küçük kızın ırzına geçti. Olay, sabah saatlerinde elbiseleri yırtık halde evden kaçan N.T'yi gören vatandaşların polisi araması üzerine ortaya çıktı. Ekiplerin gözü yaşlı halde bulduğu küçük kızın ifadeleri doğrultusunda zanlının evine operasyon düzenlendi. Şok bir baskınla gözaltına alınan K.G. ise, "küçük çocuğa cinsel saldırı" suçundan adliyeye sevk edildi.

Hakkındaki iddiaları yalanlayan zanlının, "Ben bir şey yapmadım abi" demesi dikkat çekti. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Küçük mağdurenin, Sosyal Hizmetler Yurduna teslim edildiği öğrenildi.

[](http://www.facebook.com/pages/Mynet-Haber/143217525724589)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler