HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne ve kızı grup seks yapmış, oğlu ise...

Antalya'da cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarının görüntülerini kayıt edip şantaj yapan aynı aileden 2'si kadın 4 kişinin sorgusu sürerken...

Anne ve kızı grup seks yapmış, oğlu ise...

Antalya'da cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarının görüntülerini kayıt edip şantaj yapan aynı aileden 2'si kadın 4 kişinin sorgusu sürerken, anne ve kızının birlikte grup seks yaptığı, kalem kamera düzeneğini yatak odasına oğlunun yerleştirdiği belirlendi.

Manavgat'ta oturan bir doktorun 70 yaşındaki babası, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvurarak, cinsel ilişki görüntülerini çeken kişilerin kendisine şantajla para istediğini söyledi. Yaşlı adam, E.F. ile birlikte annesi G.B. ile grup seks yaptığını, bu görüntülerin oğlu tarafından kurulan kalem kamerayla yatağı gören yerden kayıt edildiğini öne sürdü. Daha sonra bu görüntüleri bilgisayara aktaran ailenin kendisine ve doktor oğluna birer kopya CD göndererek 500 bin dolar para istediğini belirten yaşlı adam, şikayetçi oldu.

İhbar üzerine harekete geçen polis, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışmada operasyon için düğmeye bastı. Yine Manavgat'ta oto galeri sahibi bir kişinin daha kalem kamerayla görüntülerinin çekildiğini ve 300 bin TL para istendiğini belirleyen polis, eşinden boşanan G.B., kızı E.F., 17 yaşındaki oğlu E.F. ve erkek kardeşi A.B.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evleri ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, gizli kamerayla çekildiği bildirilen işadamlarına ait çok sayıda cinsel ilişki görüntüleri, bilgisayar ve kamera düzenekleri ele geçirildi.

Hacker polisler, ele geçirilen bilgisayarlarda inceleme yaparken silinmiş çok sayıda görüntü elde edildi. Bu sabah Manavgat'ta bir inşaatın kolonları arasına saklanmış 20 CD daha bulundu. Şüphelilerin sorgusu çok yönlü olarak sürdürülürken polis, CD incelemeleri ve ifade alımlarının devam ettiğini bildirdi.

Kalem kamerayı odaya kurup görüntüleri önce bilgisayara ardından da CD'lere kayıt eden E.F.'nin yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ‘misafir' edildiği, ifadesinin de ‘şüpheli' olarak savcılık tarafından alınacağı belirtildi.Polis ayrıca telefon kayıtları incelemesinde şantaj ailesinin tuzağa düşürdüğü kişilerle daha önceden tanıştığını ve para isterken ankesörlü telefon kullandıklarını belirledi.

En Çok Aranan Haberler