HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asiye'nin cesedi bulundu

Bingöl'de geçen cuma günü karnelerini aldıktan sonra evden kitap almak için ayrılan 2 kızdan 8 yaşındaki Asiye Ayaz'ın cesedi bulundu.

Asiye'nin cesedi bulundu

Ayaz'ın cesedi Bingöl-Genç karayolunun İçmeler Mevkii'nde Göynük Çayı kıyısında bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede Ayaz'ın suda boğularak öldüğü belirtildi.

[**

**](https://www.mynet.com/kayip-kizlardan-birinin-cesedi-bulundu-2690077-myvideo)

[**

**](https://www.mynet.com/bingole-gelen-aci-haber-2690078-myvideo)

Bingöl'ün Saray Mahallesi Temel Yapı Konutları'nda oturan ve Kurtuluş Şişmantürk İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Zeynep Varış ile kuzeni 3'üncü sınıf öğrencisi Asiye Ayaz, geçen cuma günü kardenelerini aldıktan sonra evlerine geldi. Okulların tatile girmesi üzerine Asiye Ayaz, kitap almak dışarıya çıkmak isteyince Zeynep Varış'da kendisiyle birlikte gelmek istedi. İki kız birlikte saat 12.00'de çarşı merkezine gitmek üzere evlerinden ayrıldı. Ancak kızlardan bugüne kadar hiç bir haber alınmadı.

Kızların evden ayrıldıktan sonra birlikte yürürken görüntüleri bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Kuzenlerin dün Kültür Mahallesi'ndeki Turgut Özal İlköğretim Okulu yanında, plakası alınmayan Ford Connet marka bir aracın içinde görüldükleri ileri sürüldü.

ASİYE'NİN CESEDİ BULUNDU

Bingöl-Genç karayolu üzerinde bulunan Göynük Çayı kıyısında bugün saat 14.30 sıralarında bir ceset gören vatandaşlar durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Polis ve jandarma ekipleri, üzerinde giysileri bulunan cesedin Asiye Ayaz'a ait olduğunu belirledi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir yara izini rastlanılmazken, Ayaz'ın suda boğularak öldüğü belirtildi.

Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürürken, her iki kızın aileleri de olay yerine geldi. Ölü bulunan Asiye Ayaz'ın babası Hakkı Ayaz'ın büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler