HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayanları gasp eden şahıs yakalandı

İzmir'de, ikamet ettikleri binaya kadar takip ettiği iki kadını asansör girişinde bıçakla tehdit ederek gasp ettiği iddia edilen zanlı, yakalandı.

Edinilen bilgiye göre gasp olayları, 2010 yılı Kasım ayında 1643/32 sokak ve 2010 yılı Aralık ayında Özkanlar semti Mustafa Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana gelmişti. İlk gasp olayında 18 yaşındaki M.D. adlı bayanı yolda takip eden 22 yaşındaki E.N. adlı zanlı, genç kızın apartmana girmesinin ardından asansör beklediği sırada bıçakla tehdit ederek gasp etti. İkinci olay ise Özkanlar semtinde meydana geldi. Bu kez A.İ. (27) adlı bayanı takip eden E.N., apartmana girip asansör bekleyen kadını da bıçakla tehdit ederek gasp etti. Daha uyuşturucu kullanmak suçundan poliste kaydı bulunduğu öğrenilen zanlının her iki kadından bıçak tehdidiyle bir miktar para gasp ettiği belirtildi.

Mağdurların verdiği eşkaller doğrultusunda çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, şehirlerarası otobüs terminalinde eşkale uyan E.N.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Zanlı E.N., gasp mağdurları M.D. ve A.İ. tarafından teşhis edilirken, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler