HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedava dağıtılsa bu kadar olurdu!

Benzine yüzde 25 indirim yapıldı, 4 kilometre kuyruk oluştu...

Bedava dağıtılsa bu kadar olurdu!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Turgutreis Beldesi’nde yeni açılan akaryakıt istasyonunda benzinin litresini 3 lira 5 kuruş, mazotun litresi de 2 lira 60 kuruştan satılınca, yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. 1 günde 80 ton benzin 40 ton mazot satıldı.

Turgutreis D-Marin Marina içinde dün açılan Full Benzin İstasyonu, 1 güne mahsus 12.00- 24.00 saatleri arasında benzinin litresinin 3 lira 5 kuruş, mazotun litresinin de 2 lira 60 kuruştan satılacağını duyurunca araç sahiplerinin hücumuna uğradı. Turgutreis D-Marin Marina Gümrük Kapısı’ndan Yalı Mevkii’ne kadar yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Ellerinde damacana bidonlarla kuyruğa girenler de oldu. Trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı. 1 günde 80 ton benzin 40 ton mazot satıldı.

Full Benzin İstasyonu Turgutreis Şubesi Satış Sorumlusu Fatih Karalı açılış gününe mahsus benzin ve mazotun fiyatında indirim yaptıklarını belirterek, "Normalde benzinin litresi 4 liranın üzerinde. Mazotun litresi de 3 lira 50 kuruş. Ancak biz bugün için indirim yaptık. 1 kişiye en fazla 150 liralık benzin ve mazot sattık. İstanbul’daki istasyonlarımızda da yine 1 güne mahsus yüzde 7 indirimli benzin ve mazot sattık" diye konuştu.

İndirimi duyar duymaz istasyona koştuğunu belirten restoran işletmecisi Hakan Yılmazer de "Mazotu 2.60 TL’den aldım. 4 saat kuyrukta bekledim ama depomu doldurdum" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler