HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bıçaklama anı kamerada!

Kahramanmaraş'ta bir kişinin bıçakla yaralanma anı petrol istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bıçaklama anı kamerada!

B.D. (23) petrol istasyonu önünde dolmuşa binen kız arkadaşına engel olmak istedi. Bu sırada aracına akaryakıt almakta olan B.G. (23), B.D.'ye laf attı. Bu andan sonra güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki genç önce tartışmaya ardından ise yumruklaşmaya başladı. Bu sırada otomobilinde bulunan bıçağı alan B.G., B.D.'yi göğsünden yaraladı.

Olayın ardından aracına binen B.G. petrol istasyonundan ayrılırken, yaralanan B.D.'nin yardımına petrol istasyonu çalışanları koştu. Hayati tehlikesi bulunduğu öne sürülen B.D., Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro amirliği polisleri ise güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlının peşine düştü. Zanlının izine kısa bir sürede ulaşan polisler, B.G.'yi Kavlaklı Beldesi'nde yakalandı.

Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi'nden alınan sağlık raporunun ardından emniyete getirilen zanlının sorgulamasına başlandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

[Bıçaklama anı kamerada!](https://www.mynet.com/bicaklama-ani-kamerada-2692635-myvideo "Bıçaklama anı kamerada!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler