HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir babanın çaresizliği...

Çaresiz kalan bir baba, müşteri gibi geldiği marketten ikinci kez bebek maması çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Bir babanın çaresizliği...

İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de, cebindeki son parası bebeğine mama almak için yetmeyince çaresiz kala bir baba, müşteri gibi geldiği marketten ikinci kez bebek maması çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Kanarya Mahallesi'nde bulunan bir markette yaşandı. Müşteri gibi geldiği marketin girişinde cebinde kalan son parasının bebeği için mama almaya yetmeyeceğini anlayan şahıs, çaresiz kalınca hırsızlık için kolları sıvadı. Elinde bulunan bir poşetle girdiği markette müşteri gibi dolaşan şahıs, ardından bebek mamalarının bulunduğu bölüme geldi. Zanlı, kimsenin kendisini görmediğinden emin olduğunda ise reyondan aldığı iki adet mama kutusunu elinde bulunan poşete koydu. Bir adım ileri geldikten sonra etrafta kimsenin olmadığını gören şahıs, tekrar reyona yönelip bir kutu mama daha alarak poşetine koydu. Marketin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğinden habersiz olan şahıs, yaklaşık 108 TL değerindeki bebek mamalarıyla marketten ayrıldı.

Yaklaşık 1.5 ay önce de yine aynı marketten yine aynı yöntemle bebek maması çalan şahıs, yine güvenlik kameralarına yakalanmıştı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri izleyen market sahibi Teoman Demir, hırsızlık olayını fark etti. Dikkatli incelediğinde her iki hırsızlık olayının failinin de aynı kişi olduğunu belirleyen Demir, polise şikayette bulundu. Market sahibi Teoman Demir, aynı şahsın ikinci kez gerçekleştirdiği hırsızlıkla şaşkına döndüklerini belirterek, "Biz bu hırsızdan bıktık. Artık yakalanmasını istiyoruz" dedi.

Şahsın yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler