HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir evde 5 ceset bulundu

Van'ın Erciş ilçesinde bir evde 5 kişinin cesedi bulundu.

Bir evde 5 ceset bulundu

Van'ın Erciş ilçesinde anne ile yaşları 6 ile 20 arasında değişen 4 çocuğu, evlerinde ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre anne ve çocuklarının bıçaklanarak ve sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

[**

**](https://www.mynet.com/anne-ve-4-cocugu-yatarken-oldurulmus-110100540999 )

Tüyler ürperten olay Erciş ilçesine yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Çelebibağı beldesinde meydana geldi. Dünden beri Aslan ailesinden haber alamayan komşuları durumdan şüphelenerek jandarmaya ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Jandarma evde Saide Aslan (40) ile çocukları Sinan (20), Pınar (15), Mevlüde (6) ve Fatma'nın (6) cesedini buldu. İlk incelemede anne ve çocuklarının bıçaklanarak ve sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cesetlerindeki kanın kuraması nedeniyle toplu cinayetin dün gece işlenmiş olabileceği belirtildi.

Sacide Aslan'ın eşinin İstanbul'da inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği öne sürülürken, jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öldürülen kadının hamile olduğu da öğrenildi.

CESETLER VAN'A GETİRİLDİ

Öldürülmüş olarak bulunan anne ve 4 çocuğunun cesetleri Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Edinilen bilgiye göre, beldeye bağlı İnönü Mahallesi'nde eşi Burhan A.'nın İstanbul'da çalıştığı öğrenilen Sahide A. ve çocuklarının uzun süre evden çıkmamasından şüphelenen komşuları, eve girdiklerinde aile fertlerinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Vücutlarında kesici alet darbesi bulunduğu öğrenilen anne ve yaşları 6-18 arasında değişen Sinan, Mevlüt, Pınar ve Fatma A. isimli çocukların cesetleri Erciş Devlet Hastanesi morgundan jandarma eşliğinde Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

İlk incelemelere göre olayın üç gün önce yaşandığı tahmin edilirken, savcının yapacağı otopsinin ardından aile fertlerinin beldede toprağa verileceği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler