HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu sefer helikopter değil dolarları uçurdu

Bursa'da, 15 yıl sonra kavuştuğu oğlu için dillere destan düğün yaparak helikopter kiralayan ve stadyum kapatan emlakçı İsmail Dengiz, yeğeninin düğün töreninde dolarları havalara uçurdu.

Bu sefer helikopter değil dolarları uçurdu

BURSA (İHA) - Bursa'da, 15 yıl sonra kavuştuğu oğlu için dillere destan düğün yaparak helikopter kiralayan ve stadyum kapatan emlakçı İsmail Dengiz, yeğeninin düğün töreninde dolarları havalara uçurdu. Aralarında Hakkı Bulut ve Yusuf Harputlu'nun bulunduğu 7 sanatçıyı düğüne davet eden Dengiz, "7 sanatçı, 10 bin TL'den 70 bin TL eder. Bu da bizim mutlu günümüze değer" dedi.

Bursa'nın ünlü emlakçılarından İsmail Dengiz, 15 yıl sonra kavuştuğu oğlu için yaptığı düğünün ardından öksüz ve yetim çocuklar için bir arsasını satarak toplu sünnet şöleni yapmayı planlıyor. Almira Otel'in havuzbaşındaki yeğeni Ali Altınsoy'un düğününe katılan emlakçı İsmail Dengiz, şimdiye kadar kendisine 39 tane dava açıldığını belirterek, evraklarının avukatlar tarafından incelenmeye devam ettiğini söyledi.

70 BİN TL BU MUTLU GÜNE DEĞER

Yeğeninin düğününde sponsorluk anlamında bir destek vermediğini belirten Dengiz, evlenen gençlerin ailesinin Bursa'nın sayılı iş adamları arasında olduğunu dile getirdi. Aslı olmayan bir şeyi asla konuşmayacağını kaydeden Dengiz, "Dostlar arasında 7 tane sanatçının düğüne geleceği doğrudur. Aile olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir düğün yapıyoruz. Düğüne 7 sanatçının geleceği doğrudur. Aslı olmayan bir şeyin aslı olduğu demiyoruz. Vahdet Vural, Hakkı Bulut, Yusuf Harputlu, Ferman Akdeniz, Burhan

Topal, Vedat Doğanay ve Dansöz Nil'in geleceği doğrudur. Çok heyecanlıyım. 7 sanatçıya toplam 70 bin TL verildi. Bu mutlu gün için değer" ifadelerini kullandı.

39 TANE DAVA BENİ YIPRATTI

Sünnet düğünün ardından 39 tane dava bitirdiğini söyleyen Dengiz, oğlu için düzenlenen sünnet düğününün ardından kendisini kimi kesimlerce yerden yere vurulduğunu iddia etti. Son 1 yılda şeker hastası olduğunu kaydeden Dengiz, "İşyerime ve evime geldiler. Ağır cezalarda yargılandım. Ben Türk milleyitçisiyim. Oğluma sünnet yaptım. Beni yerden yere vurdular. Ben Kayapa'nın yerlisiyim ve manav çocuğuyum. Bütün davalardan feragat ettim. Hepsi karara bağlandı. Türk adaleti gerekeni yaptı. Atamdan kalan

gayrimenkullerim var. Davalar sebebiyle şeker hastası oldum. 39 tane dava beni yıprattı. Miting havasında ellerimize kelepçe takılarak, adliyeye çıkarıldım. Şu anda 7 tane avukatım gerekli incemeleri yapıyor. Sorumlular hakkında dava açacağım" diye konuşurken hakkında yalan haber yaptığını iddia ettiği gazete ve televizyonları dava edeceğini kaydetti.

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ YAPACAĞIM

Son 1 yılda yaşanan olayların ardından Ramazan ayında kendisine ait bir arsayı satarak yetim ve öksüz çocuklar için toplu sünnet şöleni yapacağını dile getiren Dengiz, "Arazimi satacağım. öksüzlere ve yetimlere 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında bir toplu sünnet şöleni yapacağım. Doğruluk bir ibadettir" şeklinde konuştu.

DÜĞÜNDE DOLARLARI HAVALARDA UÇURDU

Gelin ve damadın düğün alanına gelmesinin ardından şarkılar eşliğinde eğlenen davetliler, dünya evine giren çiftleri tebrik etti. Hakkı Bulut, Yusuf Harputlu ve Vedat Doğanay gibi sanatçıların birbirinden güzel şarkılar seslendirdiği şarkılarla kendilerinden geçen davetliler dolarları ve Türk paralarını havalara fırlattı. Emlakçı İsmail Dengiz de yeğeninin düğününde dolarları dağıtan davetliler arasındaydı. Emlakçı Dengiz, oğlunun düğününde helikopter uçurduktan sonra yeğeninin düğününde hem oynadı hem

de dolarları dağıttı. Dolarların ve Türk paralarının havada uçuştuğu düğünde çocuklar paraları kapabilmek için pistte birbirleriyle adeta yarıştı. Ünlü sanatçıların seslendirdiği şarkılarla kendilerinden geçen bazı davetliler, aldıkları aşırı alkol sebebiyle ilginç görüntüler oluşturdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler