HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burhaniye de silahlı saldırı: 1 ölü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi Şarköy Yolu üzerinde dün gece meydana gelen olayda 1 kişi öldürülürken, 1 genç de elinden hafif şekilde yaralandı.

BALIKESİR (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay dün gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi. 2007 yılının Kasım ayında yaşanan bir olayda oğlu Şavaş Kazar’ı bir cinayete kurban veren M.K. (60), dün gece oğlunu vuran S. Tezer’in kardeşi T. Tezer ile karşılaştı.

Aralarında çıkan tartışma sonrası zanlı M.K. belinden çıkardığı tabanca ile T.Tezer’e bir el ateş etti. Sırtından vurulan T. Tezer çağrılan ambulans ile Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Balıkesir’e sevk edilen T.Tezer Balıkesir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Tesadüfen olay yerinden geçmekte olan E. Akgün (16) ise elinden hafif şekilde yaralandı.

Cinayet zanlısı M.K. (60) polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler