HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı yayında skandal rezillik

Flash TV'de öyle bir rezillik sergilendi ki izleyenin bile ar damarı çatladı...

Canlı yayında skandal rezillik

Bu kadar da olmaz dedirten canlı yayın bugün Flash TV ekranlarında gerçekleşti. Programa, öz yeğeni kocasıyla kaçan bir kadın çıkarıldı. Kadın yalan makinasına bağlandı, rezil ilişkiler ortalığa saçıldı. Bu programa RTÜK'ü nasıl izin veriyor...

Flash TV'deki Yalçın Çakır'ın "Yüzleşme" programında şoke eden bir olay vardı. Adanalı Meryem isimli kadının iddiasına göre kocası öz yeğeniyle birlikte kaçmıştı. Yalçın Çakır o kadını yayına çıkardı ve doğru söylediğini ispatlasın diye "yalan makinasına" bağladı.

Kadın daha makinaya girer girmez fenalık geçirip stüdyoda bayıldı. Uzman doktor yoktu ama başka bir doktor devreye girdi. Kendini toparlayan kadın daha sonra şoke eden diyalogların içine sokuldu. Telefona kocasıyla kaçan öz yeğeni bağlandı. Aralarındaki diyalog çirkin ve "ar damarlarını" çatlatacak cinstendi.

KARIMI ALDATIRKEN YAKALADIM

Telefona bağlanan kocası Ali Çil, karısının kendisini evlilikleri süresince aldattığını öne sürdü. Koca, karısının mesajlarını yakaladığını öne sürdü.

EVET ENİŞTEMLE BİRLİKTEYİM

Öz yeğeni Fatma Hanım da telefona bağlanınca mide bulandıran çirkin ilişki tüm rezilliği ile ortaya döküldü. Kadının yeğeni Fatma, eniştesi ile birlikte kaçtığını ve ondan bir çocuk yaptığını öne sürdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler