HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenazeyi bıraktı, eşini dövdü!

Mersin'de TIR'ın çarptığı genç kadın hayatını kaybederken, ölen kadının yakını "Kadın öldü, sen hala kıskançlık yapıyorsun" diyerek eşini tekme tokat dövdü.

Cenazeyi bıraktı, eşini dövdü!

Bir nakliyat firmasına ait TIR, Çilek Mahallesi Bekirde Yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Emel Yıldız'a (21) çarparak kaçtı. Kazada genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, yakınları sinir krizleri geçirdi. Uzun süre olay yerine savcının gelmemesine öfkelenen yakınları, cenazenin bir an önce kaldırılması için polisten yardım istedi.

[

](https://www.mynet.com/trafik-kazasinda-dayak-soku-2691035-myvideo)

Ceset, bir müddet sonra olay yerine gelen cenaze aracına konularak hastane morguna götürüldüğü sırada ise dayak şoku yaşandı. Tabut cenaze aracına konulduğu sırada ölen kadının bir yakını, "Kadın öldü, sen hala kıskançlık yapıyorsun" diyerek eşine tekme tokat vurmaya başladı. Dayak yiyen kadın, kocasının şiddetinden olay yerinden uzaklaşarak kurtulabildi.

Emel Yıldız'ın cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, genç kadına çarpıp kaçan TIR sürücüsü polisin takibi sonucu yakalandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler