HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doktor 'bedavaya' öldü

Ataşehir TEM otoyolunda kaza yapan araçları fark edemeyen Ertuğ Kurtoğlu adlı diş hekimi kullandığı motorsikleti ile kaza yapan otomobile arkadan çarptı

Doktor 'bedavaya' öldü

Olay saat 03.00 sıraları Ataşehir TEM bağlantı yolu Eşat Paşa köprüsü mevki Çamlıca gişeler istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Erhan Sarıgül'ün kullandığı 34 SZL 76 plakalı otomobil, önünde seyradan İbrahim Yavaş'ın kullandığı araca arkadan çarptı. İki araç sol şeride kadar savruldu.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Doktor-bedavaya-oldu/514862)

Sadece maddi hasarın meydana geldiği kaza sonrası aralarında anlaşamayan 2 sürücü durumu polise bildirdi. Polisin gelmesini bekleyen sürücüler hiçbir önlem almadan olay yerinde beklemeye başladı. Kazadan 20 dakika sonra sol şeritten ilerleyen 2 motorsikletten biri araçları fark edip son anda çarpmadan kurtuldu.

DOKTOR KURTULAMADI

Kadıköy Şifa Hastanesi'nde çalışan Ağız-Diş Sağlığı ve Hastalıkları doktoru Ertuğ Kurtoğlu'nun (37) kullandığı 34 ET 1984 plakalı diğer motorsiklet ise Erhan Sarıgül'ün otomobiline arkadan çarparak takla attı. Ağır yaralanan Kurtoğlu'na olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Uzun süre kalp masajı yapılan ve elektroşok uygulanan Kurtoğlu kurtarılamadı.

BEDAVAYA ÖLDÜ

Meydana gelen ilk kazanın ardından sürücüleri önlem almamakla suçlayan çevredeki vatandaşlar meydana gelebilecek ikinci bir kazayı önlemek için trafiği durdurmaya çalıştıklarını iddia ettiler. Bir görgü tanığı "eğer reflektör konulsaydı kaza meydana gelmezdi. Bu çocuk bedavaya öldü." diye konuştu.

KASKIN YERİNİ VATANDAŞ SÖYLEDİ

Kazanın ardından olay yerine gelerek incelemeler yapan olay yeri inceleme polisleri, sürücü İbrahim Yavaş'a, Kurtoğlu'un kaskı olup olmadını sordu. Yavaş, bilmediğini söyleyince, vatandaşlardan biri kaza nedeniyle metrelerce ileri fırlayan kaskın bulunduğu yeri polise tarif etti.

Kurtoğlu'nun cesedi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, çalışmaların ardından yeniden açıldı. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler