HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evden kaçan genç kadının ibretlik dramı

Adanalı gencin yanına kaçan kadına zorla fuhuş yaptırdığı ve işkence yaptıkları ileri sürülen 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da annesiyle birlikte yaşarken, televizyondaki alt yazıdan arkadaş olduğu Adanalı gencin yanına kaçan kadına zorla fuhuş yaptırdığı ve işkence yaptıkları ileri sürülen 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı. İstanbullu kadın ise yaşadıklarını gözyaşı içinde anlatarak, "Ben evden özgür yaşamak, farklı kişi ve mekanlar görmek, zengin olmak için kaçtım ama fuhuşa sürüklendim. Genç kızlar evden kaçmasın annesinin sözünü dinlesin" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay Adana'nın Yumurtalık ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da babasını yıllar önce kaybettiği ve yaptığı iki evlilik de sona erdiği için 2 çocuğuyla birlikte annesi N.A.(51) ile birlikte yaşayan 27 yaşındaki F.A. bir televizyon kanalında 'Adanalı T.' isimli birisiyle tanıştı. Televizyonda şarkı dinlerken geçen, "Ben Adanalı bir gencim, arkadaş arıyorum telefon numaram bu" isimli yazıyı görünce T.'yi arayan F.A. onunla arkadaş oldu. Bir süre telefonda görüşen F.A.

annesiyle tartışınca T.'yi arayarak 16 Temmuz'da evden kaçarak Adana'nın Yumurtalık ilçesine geldi. Anne N.A. kızının kaybolduğunu düşünerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı. Ancak F.A. televizyondan tanıştığı Adanalı arkadaşının yanına gelmişti. Bir süre T. ile birlikte olan F.A., T. tarafından terk edildi. Hiç kimseyi tanımadığı bir yerde yalnız kalan F.A., Ş.Ş.(39) isimli bir kadının yanına gitti. Kadın F.A.'yı erkeklere zorla pazarlamaya başladı. Ş.Ş.'ye, iddiaya göre M.D.(69),

R.Y.(41), Z.H.(35) ve E.A.(48) yardım etti. F.A. Adana, Yumurtalık, Ceyhan ve civar ilçelerde erkeklere para karşılığı satıldı. Ancak F.A. fuhuş yapmak istemiyordu. Bu nedenle Ş.Ş. ile tartışınca vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürülerek, sopa ve kemerle işkenceye uğradı. 26 Ekim günü F.A., Ş.Ş.'den tatlı istedi. Ş.Ş. de 10 lira para vererek 'bununla tatlı alırsın' diyerek evden ayrıldı. F.A. aldığı 10 lira para ile Yumurtalık'tan, Adana'ya gelerek 5 Ocak Polis Merkezi'ne sığınarak kendisine zorla

fuhuş yaptırıldığını ileri sürdü. Hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine haber verildi. Ekipler gelerek genç kadını emniyete götürüp ifadesini alıp hemen annesine haber verdi. Genç kadının ifadesi doğrultusunda başta Ş.Ş. olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Bu sırada 3.5 aydır kızına arayan anne N.A. emniyette kızına kavuştu. Gözyaşlarına boğulan anne ve kız bir daha hiç ayrılmayacaklarını söyledi.

"BANA İŞKENCE YAPTILAR, FUHUŞA SÜRÜKLEDİLER"

Emniyetten annesi ile birlikte İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan F.A. bir televizyon kanalında yayınlanan alt yazının hayatını mahvettiğini belirterek, "Bir televizyonda yayınlanan arkadaşlık alt yazısı ile Adana'dan birisiyle tanıştım. Daha sonra onun yanına buraya geldim. Adı T. , beni kandırdı, Adana'ya getirdi. Adana'ya geldim buradan da Yumurtalık'a götürdü. Yumurtalık'ta beni bıraktı ondan sonra bir bayanla tanıştım. O bayan da fuhuş çetesinin başıydı. Beni herkese satmaya başladı. Birgün bana dayak attılar, işkence yaptılar. Kollarımda sigara söndürdüler, sopayla kayışla her tarafıma vurdular. Kaçamadım müşterilere sağındım müşteriler de o kadına söyledi. Kadın da bana tekrar dayak attı. Ayın 26'sında beni satan kadından baklava istedim. Bana 10 lira verdi evden ayrıldı. Ben de baklava almaya gidiyorum diye çıktım ve Adana 5 Ocak Polis Merkezi'ne sığındım. Ondan sonra beni buraya getirdiler" ifadelerini kullandı.

Genç kızlara seslenen F.A. şöyle devam etti:

"Genç kızlar annesinin babasının sözünü dinlesinler. Evden kaçıp benim durumuma düşmesinler. Ben annemin sözünü dinlemedim bu hale geldim. Özgürlük istediğim için, değişik mekanlar, insanlar ve zengin olmak için evden kaçtım. Halim ortada. Zengin bile olamadım. Artık annemin yanına gidip onun yanından ayrılmayacağım. Polis bana çok iyi davrandı hepsinden Allah razı olsun."

Anne N.A. ise başkalarının da başına bu tür işlerin gelmemesi için bu şahısların cezalandırılmasını istediğini belirterek, "Adana polisine çok çok teşekkür ediyorum kızımı kurtardılar. Adalet yerini bulsun. Genç kızlar annelerini babalarını dinlesinler. Ben defalarca kızıma söylediğim halde kızım beni dinlemedi. Kızımın durumuna düşmemeleri için televizyonlardaki yayınlanan arkadaşlık alt yazılarına kanmasınlar. Bu insanlara güvenip evlerini terk etmesinler" diye konuştu.

Gözaltına alınan 1'i kadın 5 kişi emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Genç kadını erkeklere zorla pazarladığı ileri sürülen Ş.Ş. adliyeye sevk edilirken gazetecileri görünce emniyetten çıkmak istemedi. Bir süre polise direnen kadın yere yatarak zorluk çıkarmaya çalıştı. Polisi camı kırmakla tehdit eden kadın kendisiyle birlikte kelepçeli olan 69 yaşındaki adamı da zor durumda bıraktı. Genç kadını zorla fuhuşa sürükleyen kadının, "Herkesin çoluğu çocuğu var neden gazeteciler geldi" diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

Polis uzun uğraştan sonra güçlükle Ş.Ş.'yi polis aracına bindirerek adliyeye götürdü.

Bu arada F.A.'yı Adana'ya getirin T. ve genç kadını Adana ve Mersin'in ilçelerinde pazarladıkları ileri sürülen 2 kişi daha aranıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler