HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fotoğraf makinasına takılan pil patladı

DENİZLİ (İHA) - Denizli'de Fethi Dilek isimli şahıs, fotoğraf makinesine taktığı pilin patlaması sonucu az daha gözünden oluyordu.

Denizli'de güvenlik sistemleri üretim ve montajı yapan Fethi Dilek, önceki gün işyerinde fotoğraf makinesine pil taktı. Pilleri fotoğraf makinesinin yuvasına koyduktan sonra kapağını kapatmaya hazırlanan Fethi Dilek, makineye taktığı pillerden birinin patlaması sonucu gözünden yaralandı. Patlayan pilin içindeki metallerin sağ gözüne girmesi sebebiyle acı içinde kıvranan Dilek, önce yüzünü yıkadı, daha sonra bir bezle gözünü temizlemeye çalıştı. Sağ gözünün görme duyusunu kaybettiğini hisseden Fethi Dilek, hemen polisi arayarak durumu bildirdi. İşyerine gelen polis ekipleri, gözünden yaralanan işyeri sahibini hastaneye götürdü.

Denizli Devlet Hastanesi göz servisinde tedavi altına alınan ve gözleri temizlenen Fethi Dilek, yıllardır elektrik, elektronik işiyle uğraştığını belirterek, "Bugüne kadar pil patlamasını hiç görmedim. Fotoğraf makinesine koyduğum pilin biri patladı ve parçaların bir bölümü gözüme girdi. Bir ara gözümü kaybettiğimi sandım. Hastanedeki ilk tedavimde gözümden pil parçaları çıktı" dedi. Fethi Dilek, pil patlamasıyla ilgili olarak rapor tutulduğunu ve bu olayı hukuki boyuta taşıyacağını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler