HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gecekonduda akılalmaz dehşet

Başkentte nikahlı karısının üzerine kuma getirdiği kadını kıskançlık yüzünden işkenceyle öldürdüğü iddia edilen şahıs ve eşi gözaltına alındı.

Gecekonduda akılalmaz dehşet

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri 155 Polis İmdat'a gelen bir ihbar üzerine gittikleri Keçiören İlçesi Etlik Mehtap Caddesi 83/1 numarada bulunan gecekonduda Ayşe Köse (42) isimli bir kadının cesediyle karşılaştı. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede kadının dövüldüğü ve vücuduna kesici bir aletle çizikler atıldığı belirlendi. Olayla ilgili olarak ihbarı yapan aynı evde yaşayan Erdal A. (38) ve eşi Gürcü A. (38) gözaltına alındı. 1 salon ile 1 odadan ibaret olan gecekonduda 5 çocuğun da yaşadığı görüldü. Zanlı Erdal A. ve eşi Gürcü A. ilk önce Ayşe Köse'nin başka bir yerde dövüldüğünü iddia etti. Zanlıların sorgularının ilerleyen aşamasında cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

İnşaat işçiliği yaptığı öğrenilen Erdal A.'nın 6 ay Ankara'da çalıştığı yılın geri kalanında ise Çorum Sungurlu'daki köyünde eşi ve 3 çocuğu ile yaşadığı belirlendi. Zanlının 3 ay önce Ayşe Köse ile tanışarak birlikte yaşamaya başladığı tespit edildi. Bunun üzerine Erdal A.'nın Sungurlu'daki resmi nikahlı eşi Gürcü A.'yı arayarak "Başka bir kadın buldum, çocukları bana gönder" dedi. Bunun üzerine Gürcü A.'nın "Ben kuma olmaya razıyım" diyerek Ankara'ya geldiği tespit edildi. Erdal A. resmi nikahlı eşi Gürcü A. ve 3 çocuğu ile Ayşe Köse ve onun 7 yaşındaki kızı ile birlikte küçük gecekonduda yaşamaya başladı. Bir süre önce Ayşe Köse'nin cep telefonuna gelen bir mesaj üzerine Erdal A. ile aralarında tartışma yaşandı. 3 gün önce yaşanan bu tartışmanın ardından Erdal A.'nın Ayşe Köse'yi evin tek odasına kapatarak dövdüğü iddia edildi. Zanlının kemer tokasını ile Ayşe Köse'nin vücuduna batırarak işkence yaptığı öne sürüldü. Köse, aldığı darbelerin etkisiyle dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Bunun üzerine Erdal A. ve eşi Gürcü A. evi temizleyerek kadının çarşaflarını yıkadı aynı gün saat 22.00 sıralarında ise kadının öldüğünü polise haber verdiler.

Eve gelen polis kadının cesedinin yanı sıra 5 çocuk buldu. Çocuklardan 3'ünün Erdal A. ve Gürcü A.'nın birinin ölen Ayşe Köse'nin olduğu belirlendi. 4 yaşındaki bir çocuğun ise kimin olduğu bir süre anlaşılamadı. Daha sonra başka bir kadının olduğu belirlenen küçük çocuğun bakılmak üzere Gürcü A.'ya teslim edildiği belirlendi.

Zanlılar polis sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Zanlı Erdal A. basın mensuplarına cinayeti kendisinin işlemediğini iddia ederek, "Yaşlı bir kadına bakmaya gitmişti. Orda dövülmüş" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler