HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki tren kafa kafaya çarpıştı

Bilecik'in Osmaneli ilçesi yakınlarında 2 tren kafa kafaya çarpıştı.

İki tren kafa kafaya çarpıştı

Bilecik'in Vezirhan ilçesi yakınlarında iki yolcu treninin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/iki-yolcu-treni-kafa-kafaya-carpisti-iki-yolcu-treni-carpisti/5027/124083/sayfa/1/)

[

****](https://www.mynet.com/turkiyede-tren-kazalari-110100488157 )

[

****](https://www.mynet.com/makinist-kosan-hayata-donduruldu-110100488171 )

Kazaya trenlerden birinin kırmızı ışıkta geçmesinin neden olduğu belirtildi.

Saat 10.15 sıralarında Haydarpaşa-Eskişehir seferini yapan tren ile karşı yönden gelen diğer tren Bayırköy beldesi yakınlarında kırmızı ışık ihlali sebebiyle çarpıştı. Kaza sonucunda vagonlar devrilmezken, yaralanan 9 kişiden durumu ağır olan makinist hayatını kaybetti.

YOLCULAR OTOBÜSLERLE GÖNDERİLİYOR

Tahliye edilen yolcular otobüslerle Eskişehir ve İstanbul'a gönderiliyor.

İstanbul-Eskişehir ve Eskişehir-İstanbul seferlerini yapan Eskişehir Ekspresi'ndeki yolcular, kazanın ardından trenlerden tahliye edildi. Yolcular TCDD tarafından ayarlanan otobüslerle Eskişehir ve İstanbul'a gönderildi.

Arama kurtarma ekipleri de vagonda sıkışan kondüktör Hüseyin Ölçer'i kurtardı. Yaralı Ölçer, diğer yaralılarla birlikte Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Vali Musa Çolak ve öteki yetkililer olay yerinde inceleme yapıyor. Olay yerine gelen iş makineleri çalışmalara başladı.

Bu arada, kaza nedeniyle tren seferleri yapılamıyor.

TREN YOLCUSU ANLATTI

Tren yolcularından Serhat Görmüş şunları söyledi: “Eskişehir’den İstanbul’a giderken birden bir gürültü geldi vagonlar geriye doğru kaydı. İnip baktığımızda karşıdan gelen trenin 3 vagonunun raydan çıktığını gördük. Bizim trende 1 vagon raydan çıkmıştı. Ben ortalardaydım bizim vagonda herhangi bir sorun yok ama öndeki vagonlarda ölü olduğunu söylüyorlar.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler