HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihara kalkıştı ama açlıktan bayıldı

İşsizlik yüzünden intihar etmek için çatıya çıktı. Polisler ikna etmeye uğraşırken 3 gündür birşey yemediği için açlıktan bayıldı.

İntihara kalkıştı ama açlıktan bayıldı

1 çocuk babası genç, Türkiye'deki 3 milyon 275 bin işsizden sadece biri. İş bulmak için 22 gün önce Denizli’den Bursa’ya gelen İ.Ç. (26) tüm arayışlarına rağmen sonuç alamayınca terminalde yatıp kalkmaya başladı.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/intihara-kalkisan-issiz-genc-acliktan-bayildi--acliktan-bayildi/5601/142360/)

İşsizlik nedeniyle bunalıma giren İ.Ç. dün akşam saatlerinde 9 katlı bir işhanının çatı katına çıktı. Eşinin kızını yanına alarak İzmir’deki ailesinin yanına döndüğünü söyleyen İ.Ç. “Tüm umudum Bursa’da iş bulmaktı. İş bulamadığım gibi, 3 gündür de açım. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Yaşamak istemiyorum” diyerek bağırdı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, İ.Ç.'yi ikna etmeye çalışırken trafiğe kapanan karayolunda önlem alan itfaiye ise hava yastığı açtı. Polis, çatıda korkuluklara oturup intihar edeceğini söyleyen İ.Ç.'ye iş bulma sözü verdi. Bunun üzerine intihardan vazgeçip korkuluklardan inmeye çalışan İ.Ç. bayılıp çatı tarafına düştü. İlk müdahalesi doktorlar tarafından yapılan İ.Ç. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisi yapılıp, karnı doyurulan İ.Ç. daha sonra hastaneden ayrıldı. Polisin iş bulduktan sonra İ.Ç.'yi arayacağı belirtildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler