HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçücük çocuğu hamile bıraktı

Kız daha 14'ünde... Kocası hem 39 yaşında hem de akrabası. Benzer olayda da...

Küçücük çocuğu hamile bıraktı
Şanlıurfa’da hastaneye başvuran 15 yaşındaki hamile doğum yaptı. 14 yaşındayken imam nikahıyla evlendirildiği ortaya çıkan çocuk annenin birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.
Bir köyde meydana gelen kavga sırasında fenalaşan 14 yaşındaki kız da, kaldırıldığı hastanede 2 aylık hamile çıktı. Bu kızın, kendisinden 25 yaş büyük akrabasıyla imam nikahıyla yaşadığı anlaşıldı. Bu kişi ile birlikte, kızın anne ve babası gözaltına alındı.
Cumartesi günü aniden sancıları artan 15 yaşındaki A.Ç., yakınları tarafından Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’ne getirildi. Burada acilen doğumhaneye alınan A.Ç., bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doktorlar, doğum yapan A.Ç.'nin yaşının küçük olduğunu belirleyince durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Doktorların ihbarının ardından hastaneye gelen jandarmalar, ifadesine başvurdukları küçük annenin bir yıl önce kendi rızası ve ailesinin onayıyla akrabası olan 24 yaşındaki Ahmet Kılıç ile imam nikahlı olarak evlendiğini ve birlikte yaşadıklarını saptadı. 14 yaşında evlenip, 15 yaşında doğum yapan A.Ç., bebeğiyle birlikte ailesine teslim edilirken, jandarmalar genç kızın birlikte yaşadığı Ahmet Kılıç’ı merkeze bağlı Örencik Köyü’nde gözaltına aldı.
**14 YAŞINDA, 39 YAŞINDAKİ AKRABASINDAN HAMİLE**
İkinci çocuk hamile ise, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Keremli Köyü’nde ortaya çıktı. Köyde kavga ihbarına giden jandarma, kavga sırasında baygınlık geçiren 14 yaşındaki Ç.Ç.'nin ambulansla hastaneye götürülmesini sağladı. Ç.Ç.'nin yapılan muayenesinde 2 aylık hamile olduğu anlaşıldı.
Yapılan soruşturmada, Ç.Ç.'nin bir yıl önce kendisinden 25 yaş büyük akrabası 39 yaşındaki HamzaÇelik ile imam nikahlı olarak evlendirildiği ve birlikte yaşadığı belirlendi. Bunun üzerine jandarma Ç.Ç.'nin birlikte yaşadığı Hamza Çelik ile bu birlikteliğe onay veren kızın annesi Fadile ile babası Hasan Ç.'yi gözaltına aldı. Ç.Ç. hastanede yapılan kontrolünün ardından akrabalarına teslim edilirken, gözaltına alınan anne, baba ve birlikte yaşadığı kişinin sorgulanmasına başlandı.
Gözaltındakilerin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler