HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük kızı 'tecavüzden' telekulak kurtardı

Cinayet soruşturması için yapılan teknik takibe takılan bir telefon konuşması, 11 yaşındaki kız öğrenciyi tecavüzden kurtardı.

Küçük kızı 'tecavüzden' telekulak kurtardı

Adana'da bir cinayet soruşturması için yapılan teknik takibe takılan bir telefon konuşması, 11 yaşındaki kız öğrenci G.C.'yi tecavüzden kurtardı. Yardım etme bahanesiyle kandırdığı küçük kıza ilaç kattığı meyve suyunu içirip birlikte olması için sevgilisine götüren kadın ile sevgilisi, adım adım takip edilip fotoğraflandıktan sonra yakalandı. Takibe takılan telefon konuşmasında sevgilisinden kızı getirdiği için 50 TL istenen kadın ile sevgilisi tutuklandı. Sevgililer hakkında 29'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

YARDIM BAHANESİYLE KANDIRDI İddiaya göre Gülbani D. (31), tarım işçisi elçiliği yapan sevgilisi Hakkı A.'nın (45) isteği üzerine sevgilisinin cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretim öğrencisi kızı 11 yaşındaki G.C.'yi hedef seçti. Kızın annesi A.C.'yi (34), "Öksüz çocuklara yardım dağıtılacakmış, kızın da benimle gelsin ona da yardım alalım" diyerek kandıran Gülbani D., küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı A.'yı arayarak, "Kızı ayarladım. Okuldan getiriyorum. Eczaneye gidip en kuvvetli ilacı alacağım. Merkez Park'a geliyoruz. Kıza da meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Ancak 50 lira isterim" dedi.

"KIZI AYARLADIM" KONUŞMASI TAKİBE TAKILDI Ancak Hakkı A.'nın telefonu, bir cinayetle ilgili soruşturmada dinlenen kişilerle konuştuğundan dinlemeye alınmıştı ve bu telefon konuşması da teknik takibe takıldı. Teknik Takip Büro Amirliği polisleri, bu görüşmenin hemen ardından Ahlak Büro'ya ihbar yaptı ve kızın götürüldüğü yeri bildirdi. İhbar üzerine Ahlak Bürosu polisleri, Merkez Park'ta beklerken bir süre sonra Gülbani D. tuzağa düşürdüğü G.C.'yi kendilerini bekleyen Hakkı A.'nın yanına götürdü. Parkın içindeki bir restoranda yemek yendikten sonra Gülbani D., kuruyemişçiden aldıkları meyve suyunu, içine uyuşturucu özelliği bulunan İnsidon ilacını koyduktan sonra G.C.'ye içirdi. Hakkı A. da ilacın etkisiyle kendinden geçmeye başlayan küçük kıza, iddiaya göre, "Senin sevgilin var mı? Senin yaşında olsaydım seni kaçırırdım. Davulcuları çağırır evlenirdim. Öyle bir şey olsa sen ne derdin?" dedi. Zaman zaman da Hakkı A., 'küçük kızı alıştırmak için' sevgilisi Gülbani'ye sarılıp öptü.

GÖRÜNTÜLENİP, FOTOĞRAFLANDILAR Ahlak Bürosu polislerince, her hareketleri saniye saniye takip edilen ve uzaktan görüntüleri ve fotoğrafları çekilen Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D. küçük kızı evlerine götürdükleri sırada yakalandı. Küçük G.C. annesine teslim edilirken; adliyeye sevk edilen Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D. ise çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Telefon konuşma CD'si ile fotoğraflar da dava dosyasına delil olarak konuldu.

HAKLARINDA 29'AR YIL HAPİS İSTENDİ Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede savcı, Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D. hakkında Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 29'ar yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Savcı, cinsel istismarın teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle sanıklara indirim yapılmasını da talep etti.

"50 TL KARŞILIĞINDA GETİRMİŞ" İki zanlı, telefon konuşmalarının kendilerine dinletilmesi ve çekilen fotoğraflarının gösterilmesi üzerine suçlamayı kabul etti. Gülbani D., tutuklandığı nöbetçi mahkemede yaptığı savunmasında, Hakkı A.'nın kendisinden sürekli küçük kız getirmesini istediğini belirterek, "G.C.'yi onun için getirmiştim. Uyuşturucu insidon maddesini verip Hakkı ile sevişmesini sağlayacaktım" derken; Hakkı A. ise, "Ben, Gülbani'den bana küçük yaşta kız getirmesini istemedim. Ancak o bana 50 lira karşılığında G.C.'yi getirmiş. G.C.'yi görünce birlikte olmak istemedim. Yaşı çok küçüktü. Biz gezerken polisler yakaladı" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler