HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi gecesi fuhuş azalıyor

Emniyet Müdür Yardımcısının doktora tezinden tartışma yaratacak tespitler

Kurtlar Vadisi gecesi fuhuş azalıyor
İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Hüdayi Sayın’ın doktora tezi için görüştüğü Gürcistanlı bir kadın satıcısı, Türk erkeklerinin ‘milli duygularla’ seks yaptığını öne sürdü
Habertürk'ten Ali Kemal Erdem'in haberine göre; İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Hüdayi Sayın, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı’na 2010 yılı için sunduğu “Uluslarası Hukuk ve Türk Hukuku Bakımından Göçmen Kaçakçılığı, İnsan Ticareti, Cinsel Sömürü Suçları ve Bunlarla Mücadelede Uluslarası İşbirliği” başlıklı doktora tezinde, 90 farklı kişiyle yapılmış görüşmelere da yer verdi. “G89” kod adlı Gürcistanlı kadın satıcısı, Türkiye’deki fuhuş sektörü ve Türk erkekleri hakkında son derece ilginç bilgiler veriyor:
**FUHUŞ DOKTORA TEZİ OLDU**
**Kurtlar Vadisi gecesi Türk müşteri azalıyor**
“G89”un belirttiğine göre ramazan ayında ve perşembe geceleri müşteriler azalıyor. G89, perşembe gecesi müşteri azalmasının nedenini, ertesi günün cuma olması dışında, o gece ekranda “Kurtlar Vadisi” dizisinin olmasına bağlıyor. G89’a göre Türk erkekleri Kurtlar Vadisi’ni izlerken akıllarına fuhuş gelmiyor.
**Türkiye’de bakire kız isteyen erkekler arttı**
G89, Türk toplumunda ahlaki çözülmenin olduğunu, cinsel fantezilerin sapkın boyutlara ulaştığını iddia ediyor. Son dönemlerde müşterileri arasında “bakire kız” isteğinin yaygınlaştığını belirten G89, Sovyet Bloku’nda ancak 12-13 yaşlarında bakire kızlar bulunduğunu, bu kızların 15 bin dolara kadar alıcı bulduğunu söylüyor.
**Seks sırasında milli intikam duyguları**
Doktora tezine göre “Baltacı-Katherina” öyküsüne kadar götürülen Türk-Rus düşmanlığı, soğuk savaş yıllarındaki anti komünist düşüncelerle geliştirildi ve Türk erkekleri için Rus kadınlarla seks yapmak, “siyasal ve ulusal intikam duygularının bir ifadesi” olabilir.
**Fahişe, Türk erkeğini Avrupalıya yeğliyor**
G89’a göre Avrupalı erkekler, cinsel ilişki kurdukları fahişelere profesyenel bir yaklaşım içindeler. Avrupalı erkeğe göre kadın ücreti karşılığı “hizmet veriyor.” Türk erkekleri ise fahişelere arkadaş, eş, hatta kraliçe gibi davranıyor. Fahişe bu nedenle Türkleri seçiyor; çünkü fahişelerin yüzde 99’unu “yaralı” kadınlar oluşturuyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler