HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Odaları karıştırınca

Sızdıkan sonra bir ara uyandığında odaları karıştırınca yanlışlıkla felçli kadınla ilişkiye girdi.

Odaları karıştırınca

Bursa'da, eşinden boşandıktan sonra kızı ve felçli annesiyle birlikte yaşayan 39 yaşındaki Gülsüm Çetin'in evine alkollü olarak gelen sevgilisi 53 yaşındaki Ahmet Yılmaz, sızdıkan sonra bir ara uyandığında odaları karıştırıp yanlışlıkla Gülsüm Çetin'in annesi konuşamayan 76 yaşındaki Ayşe Çetin'le cinsel ilişkiye girdi. Yılmaz, kadının parmağını ısırması sonucu yaptığı yanlışlığı anladı. Hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce tecavüz suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istenen Yılmaz'ı tahliye eden mahkeme heyeti, yaşlı kadının ruh sağlığının ne denli bozulup bozulmadığının belirlenmesi için evrakları Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Olay, 18 Ağustos 2008 tarihinde Kestel İlçesi'nde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası Ahmet Yılmaz'ın, birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki Mehmet Tokmak aracılığıyla tanıştığı ‘fuhuş’tan suç kaydı bulunan sevgilisi Gülsüm Çetin'in evine gitti. Gülsüm Çetin'in isteği üzerine tavuk, kola ve şarap alan Ahmet Yılmaz, burada arkadaşı Mehmet Tokmak'la birlikte alkol almaya devam etti. Kör kütük sarhoş olan Yılmaz, olduğu yerde sızdı kaldı. Mehmet Tokmak ile Gülsüm Çetin gece bahçede konuştukları sırasında kendine gelip, ilişki kurmak için Gülsüm Çetin'in odasına girmek isteyen Ahmet Yılmaz, odaları karıştırınca yanlışlıkla Ayşe Yılmaz'ın odasına girdi. Işığı açmayıp yer yatağına giren Ahmet Yılmaz, cinsel ilişkiye girdiği hareket edemeyen yaşlı kadının direnmesini ve iniltisini, sesini çıkarmadığını sandığı Gülsüm Çetin'in farklı tepkileri olarak yorumladı.

Olay, Yılmaz'ın elini yüzüne getirdiği Ayşe Çetin’in parmağını ısırması sonucu ortaya çıktı. “Ne oluyor?” diyerek ışığı açmayıp cebindeki çakmağı yakan Yılmaz, karşısında yaşlı kadını görünce “Allah’ım çarpıldım” diyerek, Ayşe Yılmaz'ın elini öpüp odadan çıktı. Bahçede otururken duyduğu gürültü sonucu eve giren Gülsüm Çetin, odasına gittiği annesinin halini görünce polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler, Ahmet Yılmaz ile birlikte Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak'ı da gözaltına aldı. Sorgulamalarından sonra adliyeye çıkartılan Ahmet Yılmaz tutuklanırken, Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ‘mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açılan Ahmet Yılmaz ile ‘cinsel saldırı suçuna iştirak’le suçlanan Gülsüm Çetin ve Mehmet Tokmak'ın yargılanmasına devam edildi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktığı Ahmet Yılmaz'ın yanlışlıkla cinsel ilişkiye girdiği ve olaydan bir süre sonra yaşlılık nedeniyle yaşamını yitiren yatalak ve konuşamayan yaşlı kadının ruh ve beden sağlığının ne denli bozulduğunun evraklar üzerinden incelenmesi için dosyayı Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Adli Tıp Kurumu, olaydan sonra Ayşe Çetin'i muayene eden doktorun ve psikoloğun hazırladığı raporlar üzerinde inceleme yapıp kararını mahkemeye bildirecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler